ZETApress

hírportál

Szélhámos fivérek a Toldiban

Szélhámos fivérekÜdvözlet a szélhámosok világában, ahol a szemfényvesztés művészet, és semmi sem az, aminek látszik! Stephen és Bloom kicsi koruk óta mindent megosztottak egymással, és csak egymásban bízhattak, míg sűrűn váltakozó nevelőszülők által fenyített lelencekből világcsavargó, nagystílű szélhámosokká váltak.

Fortélyaikat hosszú évek csapatmunkájával fejlesztették tökélyre. Stephen brilliáns intrikus, mesteri terveket sző, de még keresi az igazi, nagy dobást. Most egy utolsó küldetésre indulnak: egy gyönyörű, dúsgazdag, ám magányos örökösnőt hálóznak be New Jersey-ben, hogy a Montenegrót, Prágát, Mexikót és Szentpétervárt átívelő világ körüli kalandban segítségükre legyen. Ám Bloom kezd kiégni, és saját életet akar, nem a bátyja által előre megírt forgatókönyv bábja lenni ? tudtuk meg ma délben, a Toldi moziban a Szélhámos fivérek ? The Brothers Bloom című színes, feliratos, kétórás amerikai filmkomédiában.

Rian Johnson, a Sundance-díjas Brick rendezőjének új filmjében Adrian Brody (A zongorista) és Mark Ruffalo (Vakság) keltik életre a fivéreket, Rachel Weisz (Az elszánt diplomata) a meseszép és kalandéhes milliomosnőt, a robbantások szerelmeseként pedig a Babelben feltűnt Rinko Kikuchi látható. Bemutató jövő csütörtökön, a Budapest Film forgalmazásában.

Szóljon hozzá!