ZETApress

hírportál

Veszettek forgatása

Goda Krisztina és Divinyi RékaKezdetét vette Kazincbarcikán a Divinyi Réka ? Goda Krisztina alkotópáros által jegyzett Veszettek című film forgatása. A stáb tegnap költözött le az észak-magyarországi városba, ahol közel négy hetet fognak eltölteni. A film jelentős része vidéki helyszíneken ? Ózd mellett Kazincbarcikán és Várpalotán ? forog és csak néhány jelenetét veszik fel Budapesten.

Sor került 2 előforgatási napra is május 30-31-én Budapesten, ahol a filmbéli testvérpárt alakító Klem Viktorral (Jocó) és ifjabb Vidnyánszky Attilával (Máté) néhány képkockát rögzítettek például a budakeszi Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben és Kőbányán a Budapesti Fegyház és Börtönben, ahol egy működő szárnyban forgathatott a stáb. A jelenetek forgatását a börtönben kezdődő felújítási munkálatok miatt hozták előre ? tudtuk meg Chernel Erika sajtóstól.

A sikeres alkotópáros, akinek nevéhez olyan filmek kötődnek, mint a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem, vagy a Kaméleon, ezúttal Czető Bernát László dramaturg és forgatókönyvíró Kakukk című kisregényét használta alapul. A film két vidéki fiú története, akik egy karizmatikus vezető hatására csatlakoznak egy rendvédelmi szervezethez, hogy így tegyenek a bűnözés ellen.

A forgatás tervezett időtartama 73 nap, operatőr Babos Tamás. A mozivásznon először megmutatkozó ifjabb Vidnyánszky Attila mellett Klem Viktort és Fenyő Ivánt főszerepben, mellettük többek között Györgyi Annát, Molnár Piroskát, Nyári Oszkárt, Törőcsik Franciskát, Bán Bálintot, Béli Ádámot és Fritz Attilát a további szerepekben láthatjuk majd. A film a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával, a Megafilm gyártásában készül, producere Kálomista Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Morcosító nyelvpiercing | ZETApress

Szóljon hozzá!