ZETApress

hírportál

Bóbita az Aréna Plazában

BCSFF 2013Bóbita Családi Filmfesztivál az Alma Együttessel november 22-24-én, a Cinema City Aréna moziban ? tudtuk meg Cséplő Andreától. Minden évben egy hétvége, amikor mintegy 25 animációs és családi film közül választhat kedvezményes áron a család!

Felejthetetlen élményekben lehet részük mindazoknak a gyerekes családoknak, akik kilátogatnak az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Bóbita Családi Filmfesztiválra, az Aréna Plazába. A rendezvény keretein belül újra megtekinthetőek a moziban a 2013-as és az elmúlt évek legsikeresebb animációs és élőszereplős családi alkotásai. 5 teremben reggel 10 órai kezdéssel indulnak a filmek, és egészen 19 óráig lehet mazsolázni a hatalmas kínálatból.

Sok kisgyermek életében ez a fesztivál teremtheti meg a lehetőséget az első mozilátogatás élményére, kifejezetten mama-bababarát, azaz félhomályban, csökkentett hangerő melletti vetítésekre is sor kerül délelőttönként. A filmek mellett a mozi előterében számtalan izgalmas és ingyenes program vár ismét a kicsikre és nagyobbakra. Szombaton és vasárnap a színpadon folyamatosan koncertek, előadások, bábszínház, meseolvasás és rengeteg ajándék várja a látogatókat.

A színpadi programok mellett játszóház, kreatív foglalkozások, diavetítés, mesesarok és számtalan egyéb aktivitás kínál értékes szórakozást. Fellép többek között a Ringató, az Alma Együttes, az Apapcuka, a Kaláka, a MintaPinty, az Eszter-lánc, a Talamba, Kovácsovics Fruzsina, a BélaMűhely és a Fabrika Műhely. Puskás Péter mesét olvas a legkisebbeknek.

A családok, és főleg az anyukák körében rendkívül népszerű Bóbita magazin a fesztiválon ünnepli második születésnapját, mely további meglepetésekkel szolgál a látogatóknak. A fesztivál filmjei kedvezményes jegyárakon érhetőek el. 2D vetítésekre 950 forint, a 3D vetítésekre hozott szemüveggel 950 forint, hozott szemüveg nélkül 1150 forint. A Cinema City Aréna mozi pénztárának szintjén ingyenesen látogathatóak a programok. További információ idekattintva olvasható.

Szóljon hozzá!