ZETApress

hírportál

Nyitott szívvel a Puskinban

Nyitott szívvelMila és Javier őrületen szerelemesek voltak egymásba az elmúlt tíz évben. Mindketten megbecsült sebészek és mindketten rendkívül szenvedélyesek a munkájuk kapcsán ? láttuk délelőtt a Puskin moziban a Nyitott szívvel (A coeur ouvert) című 87 perces színes, magyarul beszélő, francia?argentin filmdrámában.

Mindig nagy gondot fordítottak rá, hogy megőrizzék egymás iránti rendkívüli szeretetüket és ellenálltak a kísértésnek, hogy megadják magukat a mindennapi élet rutinjának. Ámde Mila nem várt terhessége, együttesen a kórházi munka erősödő nyomásával, arra vezeti Javiert, hogy egyre keményebben igyon, s végül fel is függesztik a férfit a munkából. Szembesülve a démonaival, Javier egy távolabb és távolabb sodródik Milától. Mégis, amikor a kapcsolatot igazi komoly veszély fenyegeti, Javier készen áll bármit megtenni azért, hogy visszanyerje a nőt.

Rendező és forgatókönyvíró: Marion Laine. Író: Mathias Énard. Operatőr: Antoine Héberlé. Producer: Catherine Bozorgan, Christine Gozlan. Vágó: Mathilde Van de Moortel. Szereplők: Juliette Binoche (Mila), Edgar Ramirez (Javier), Hippolyte Girardot (Marc), Amandine Dewasmes (Christelle), Aurélia Petit (Sylvie), Bernard Verley (Masson), Romain Rondeau (David). Bemutató május 30-án a PARLUX Entertainment forgalmazásában.

Folytatás Az osztaggal

Az osztagDélben, néhány perces szünet után vetítették a Puskin moziban Az osztag (El páramo) című színes, kolumbiai?argentin?spanyol horrort. Kilenc harcos, egy küldetés, egy elnémult katonai bázis. Nem azt az ellenséget találják, amelynek legyőzésére kiképezték őket.

Rendező: Jaime Osorio Marquez. Forgatókönyvíró: Tania Cardenas, Jaime Osorio Marquez, Diego Vivanco. Operatőr: Alejandro Moreno. Producer: Federico Durán. Vágó: Felipe Guerrero, Sebastián Hernández. Szereplők: Juan Pablo Barragán (Ponce), Alejandro Aguilar (Cortez), Mauricio Navas (Teniente), Juan David Restrepo (Ramos), Andrés Castaneda (Sargento), Nelson Camayo (Fiquitiva), Julio César Valencia (Robledo), Andres Torres (Arango), Mateo Stevel (Parra), Daniela Catz (Mujer). Az év horrormeglepetése hamarosan a mozikba kerül a PARLUX Entertainment forgalmazásában.

Szóljon hozzá!