ZETApress

hírportál

Holdfény a diszkóban

A Puskás testvérek megemlékeznek a diszkó-tragédiáról. A Holdfény című videoklip március 7-en debütál a VIVA Interaktívban. Március 7-én, a hétfői Interaktívban debütál a Puskás testvérek első közös dala a Holdfény.

Az új szerzemény zenéjét Dani, azaz John The Valiant, a szövegét pedig Peti írta. A dalnak szomorú aktualitása van, ugyanis Peti és Dani a West Balkánban történt tragédiáról emlékeznek meg. A január 15-én kitört végzetes tömegpánik Petit és Danit egyaránt személyesen érintette: Peti barátnője ott volt a szórakozó helyen, és testvére is oda tartott. A tragikus éjjel után úgy döntöttek, hogy John The Valiant legújabb klipjével szólítják meg a fiatalokat és hívják fel a figyelmet a szórakozás veszélyeire.

Az ismerősömtől tudtam meg, hogy mi történt, és azonnal hívtam a barátnőmet. Szerencsére már elindult hazafelé, de mindössze tíz perccel korábban hagyta el a helyet. Én szerencsés vagyok, hogy a szeretteimnek nem történt semmi baja, azonban azon az éjszakán több család élete tönkrement. A tragédia után Danival fontosnak tartottuk, hogy megemlékezzünk az eseményről ? mesélt Puskás Peti a Holdfény című dal születésének körülményeiről.

A dalhoz készült videoklip, amelynek rendezője Puskás Peti, március 7-től egy héten keresztül kizárólag a VIVA TV műsorán lesz látható a hazai televíziók közül. A premier napján mindketten az Interaktív vendégei lesznek, ahol személyes élményeiket is megosztják a nézőkkel a John The Valiant feat Puskás Peti: Holdfény című klippel kapcsolatban.

Szóljon hozzá!