ZETApress

hírportál

New York, I Love You

New York a film születése óta az álmok és a lehetőségek városa. Lüktető kulturális sokszínűségével, az eget ostromló, szikrázó felhőkarcolóival több, mint száz éve szolgál kulisszául sikeres filmek ezreihez ? láttuk délelőtt a Művész moziban, a New York, I Love You című filmben.

Most a szerelmesek friss szemszögéből ismerhetjük meg a várost, melynek örökös zajába megannyi titok, sok humor, és egy csepp erotika vegyül. Ez az a város, ahol minden megtörténhet, ahol az egyszerű, hétköznapi történetek is életre szóló kalanddá válnak.

Mitől válik ott és akkor különlegessé, hogy egy fiatal nő az esküvője előestéjén felkínálkozik egy indiai üzletembernek, hogy egy író a legjobb csajozós szövegével próbál felszedni egy nőt az utcasarkon, hogy egy fiatal srác tolószékes lánnyal megy a szalagavató bálra, s végül élete legmámorítóbb élményét éli át?

Nyolcmillió ember, nyolcmillió történet hullámzik a pezsgő városban. Ez a néhány kiragadott jelenet hivatott megmutatni, miért olyan ellenállhatatlan a Nagy Alma. Elismert rendezők benyomásait fűzi össze a városról és a szerelemről egyetlen történetfüzérbe ez a magával ragadó film. Legyenek bár a történések szívmelengetők, komikusak vagy megmosolyogtatók, minden pillanat az egykor volt, jelen lévő és az eljövendő szerelem igézetét rejti. A február 14-én a mozikba kerülő alkotás a nagysikerű Párizs, szeretlek méltó testvérdarabja.

Igazi fergeteges ki kicsoda tanúi lehetünk a vásznon, a nemzetközi filmvilág sztárjainak megannyi generációja adja egymásnak a kilincset: Bradley Cooper, Andy Garcia, Natalie Portman, Orlando Bloom, Christina Ricci, Ethan Hawke, Shia LaBeouf, John Hurt, Justin Bartha, James Caan, Anton Yelchin, Chris Cooper, Robin Wright Penn játszanak élvezettel, apró rezdülésekkel.

Számos tehetséges rendező és világsztár kalauzolásával repülhetünk Valentin napon a színes, izgalmas városba, ahol nem számít a kor, a származás, a nemzetiség ? csak a szerelem! A 103 perces, színes, feliratos, francia-amerikai romantikus film bemutatója is stílszerűen Valentin napon lesz a Mokép forgalmazásában.

Szóljon hozzá!