ZETApress

hírportál

3 nap a Mammutban

John Brennan (Russell Crowe) és felesége, Lara (Elizabeth Banks) tökéletes házasságban élnek. A férfi egyetemi tanár, a nő sikeres üzletasszony, van egy aranyos kisfiuk, az idill tökéletes. Addigi életük egy szempillantás esik szét, amikor az asszonyt a rendőrség letartóztatja gyilkosság gyanúsítottjaként.

John elszántan küzd, megpróbálja egyben tartani lehetetlen helyzetbe került családját, neveli gyermeküket, miközben a munkahelyén is próbál helytállni. John minden törvényes eszközt bevet, hogy bebizonyítsa felesége ártatlanságát. Azonban hiába minden, a bizonyítékok alapján a végső fellebbezést elutasítja a bíróság, húsz évre ítélik a nőt.

Az ítélethirdetés után Lara öngyilkosságot kísérel meg a börtönben. John úgy dönt, hogy mindegy milyen áron, de kiszabadítja feleségét, miután az igazságszolgáltatás csődöt mondott. Aprólékos munkával elkezdi kidolgozni egy bonyolult és veszélyes szöktetés tervét.

A szökés kivételezése szinte lehetetlennek tűnik. Ez egy olyan kockázatos vállalkozás, ahol egy rossz mozdulat mindnyájuk életébe kerülhet, azonban John döntése megváltoztathatatlan ? láttuk ma délelőtt a Palace Mammutban A következő három nap (The Next Three Days) című színes, feliratos, 121 perces amerikai thrillerben.

Rendező: Paul Haggis, forgatókönyvíró: Paul Haggis és Fred Cavayé, zeneszerző: Danny Elfman és Alberto Iglesias, operatőr: Stéphane Fontaine, producer: Olivier Delbosc, Paul Haggis, Marc Missonnier és Michael Nozik, vágó: Jo Francis. Szereplők: Russell Crowe (John Brennan), Elizabeth Banks (Laura), Liam Neeson (Damon), Ty Simpkins (Luke), Olivia Wilde (Nicole), Jonathan Tucker (David), Brian Dennehy (George Brennan), Michael Buie. Bemutató január 20-án, a Palace Pictures forgalmazásában.

Szóljon hozzá!