ZETApress

hírportál

Nagykorú lesz a Művész mozi

A budapesti art-mozizás egyik fellegvára, a Művész Mozi október 4-e és 10-e között ünnepli 18-dik születésnapját. Premier előtt látható a Dolina, az Iszka utazása, az Inland Empire, lesz Overnight közönségtalálkozó és Palya Bea koncert is, tudtuk meg Sajtóosztályuktól.

A Művész Mozi nem önmagát akarja ünnepelni, hanem a látogatóit, akik az egyre nehezebbé váló időszakban is kitartanak – és remélhetőleg ki is fognak tartani – a mozi mellett. Ezért különleges vetítésekkel, koncertekkel és további programokkal készül a jeles alkalomra. A születésnapi hét premier-filmje Török Ferenc Overnight című új alkotása lesz. Október 8-án este negyed 10-kor a moziban közönségtalálkozóra is sor kerül a rendezővel és a stáb tagjaival.

Premier előtti vetítések: Dolina / Kamondi Zoltán, Iszka utazása / Bollok Csaba, 4 perc / Chris Kraus és Inland Empire / David Linch. Október 7-én este 7 órakor ingyenes Palya Bea koncerten vehetnek részt az énekesnő rajongói. Lesz Brazil Filmhét beharangozó és Capoeira bemutató is, valamit a CO.FEIN táncbemutatója. A részletes program megtekinthető az aktuális heti műsorfüzetekben is.

Szóljon hozzá!