ZETApress

hírportál

Díszmadarak Velencén

Díszmadár fesztivál és madár-szépségverseny lesz a Velence Korzón október 20-21-én ? tudatta Jánosi Katalin. Az idei évben Velencén jönnek össze a magyar és környező országok madarászai, hogy nemzetközi hírű zsűri előtt megmérettessék kedvenceik szépségét.

Igen ez egy madár-szépségverseny! Ezen a különleges, madárfüttytől hangos hétvégén a Velence Korzó épületében több száz kanári, papagáj, kakadu és egzotikus madár verseng a Pannónia Díszmadár Szövetség által kiírt díjakért.

Az igazi családi programot nyújtó 2 napos eseményre a madárbarátok mellett, mindazokat a családokat is várják a szervezők, akik szeretnének rácsodálkozni a természet varázslatos sokszínűségére, különleges világára. És ha valakinek ezek után kedve támad minden reggel madárfüttyre ébredni otthon is, semmiképpen ne riadjon vissza a gondolattól, mert e felgyorsult, túlautomatizált világunkban igen is helyet kell szorítanunk a természetnek!

A velencei tó partján található Velence Korzón szombat-vasárnap azzal a nem titkolt szándékkal várnak mindenkit, hogy fedezzék fel ezt az új világot! A természet szeretete és védelme a földi élet első számú feltétele, mely nem csak napjaink, de a jövő nemzedékének életét, életminőségét is alapvetően meghatározza. A Magyarországi Díszmadár-barátok Pannónia Országos Szövetsége egyik legfontosabb küldetése a természettudatos gondolkodásra nevelés, melyhez tapasztalataik szerint a madarak megszerettetésén keresztül egyenes út vezet. Legyen Ön is részese ennek a különleges élménynek! ? kérik mindannyiunktól.

Szóljon hozzá!