ZETApress

hírportál

Villám az Ereszben

Sokszor lehet olvasni különböző megjelenésekben, hogy villámkiállítások nyílnak szerte a városban. Az szinte biztosra vehető, hogy a leggyorsabb villám az ERESZ Zártkörű Klubba csapott ? tudatta Rádi Károly, a Klub egyik tulajdonosa.

L. Kulcsár Erzsébet és Szalai Klári május 28-án hétfőn 17 órakor baráti beszélgetésük kapcsán elhatározták, kiállítást rendeznek. Tett követte a gondolatot és aznap este 22 órakor szűk baráti társaságban megnyitották villámkiállításukat, amely ma estig még megtekinthető a XI. kerületi Fadrusz utca 5. szám alatt. A két művész picivel könnyebb helyzetben van, mint társaik, mivel Szalai Klári az ERESZ Zártkörű Klub egyik tulajdonosa.

A ma estig látható tárlat érdekessége, hogy a kiállító művészek olyan festményei is szerepelnek, amelyeket a nagy közönség eddig még máshol nem láthatott. Közte van Szalai Klári: Fénymorzsák című festménye, amely a Fény és árnyék, fehér vagy fekete című pályázatra beválasztott művek között is szerepel, valamint L. Kulcsár Erzsébet: Semmi ágán ül szívem című alkotása, amely szintén a pályázati díj várományosa.

Szóljon hozzá!