ZETApress

hírportál

Repülő-show az Opera Galériában

Fotó: Angyal LászlóA márciusi kiállításunkhoz hasonlóan január 16-tól 30-ig újra várjuk a képzőművészeket. Alkotásuk témája a repülés, a repülés szelleme a legtágabb értelemben, a madarak szárnyalásán, az ejtőernyősök zuhanásán, a ballonok, sárkányrepülők, vitorlázó-repülőgépek, és mindenféle merev és forgószárnyas légi-járművek repülésén keresztül egészen az űrhajózásig.

A képzőművészek festményekkel, grafikákkal, videó installációval pályázhatnak a tematikus nemzetközi pályázaton. A fődíj mellett különdíjak is odaítélhetők. A pályaműveket december 20-ig kell eljuttatni az aviator@aviator-online.com címre. A kiállításra elfogadott alkotásokat bekérjük az Opera Galériába és a fődíj, valamint a különdíjak ott lesznek odaítélve. A képzőművészeti kiállítás és pályázat a Nemzetközi Repülőfilm-fesztivál kapcsolódó rendezvénye lesz ? tudtuk meg Angyal Lászlótól.

A budapesti Opera Galéria célkitűzése, hogy támogassa és reklámozza mind a nemzeti, mind a nemzetközi kortárs művészeket. A Galéria széleskörű ügyfélkörrel rendelkezik, amely magángyűjtőkből, építészekből, belsőépítészekből, üzletemberekből, kormányzati és diplomáciai személyiségekből és a társadalmi elit tagjaiból tevődik össze. Az Opera Galéria különleges lehetőségeket biztosít klienseinek, hogy a gondosan kiválogatott és kiállításokon bemutatott kortársalkotásokat megtekinthessék és megvásárolhassák.

Szóljon hozzá!