ZETApress

hírportál

Attila tarolt

A sport legvarázslatosabb pillanatait megörökítő tehetséges fotósokat ünnepeltük 17 órától a Shopmark Bevásárlóközpont (korábban Europark) földszintjén. Az Üllői út 201-beli eseményen megtekinthettük a díjnyertes képeket, amelyek lenyűgöző sportpillanatokat örökítenek meg.

Dr. Polls Mouner békenagykövet, a Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagja is részt vett a fotókiállítás ünnepélyes megnyitóján, ahova egyiptomi diákokat és sportolókat is hívott. Jó hangulatban beszélgettünk a szervező cég igazgatójával és a nyertes sportfotósokkal különböző témák mellett a sport fontosságáról.

Mouner doktor nemcsak fotózott a kiállításmegnyitón, de hangsúlyozta is, hogy hisz a béke és a sport összekötő erejében, a különböző népek, vallások, kultúrák párbeszédében, melyben fontos szerepe van a sportnak. A díjazottak:

1. díj – Lehotzky István: Pörgés
2. díj – Orbán Szilárd: Dávid és Góliát
3. díj – Jakab Attila: Egymás közt
Notebook különdíj – Gyubák Éva: Homokfoci
Shopmark különdíj – Jakab Attila: Apa és fia
CEWE különdíj – Jakab Attila: Felvezető

Jakab Attila tehát a 3. díj mellé két különdíjat is elnyert. Ő is, meg a másik három díjazott is megkapta a CEWE Photo Avard 2023 gyönyörű angol nyelvű több száz oldalas fotóalbumát a tavalyi világverseny remek képeivel. A Határ úti metróállomás melletti kiállítás július 21-én vasárnapig látogatható, támogatók: CEWE, FociTour, Notebook.hu és SHOPMARK.

Szóljon hozzá!