ZETApress

hírportál

Coelho Szerelme

Válogatott idézetek a szerelemrőlA szerelem az élet lényege. Ez a gyönyörűen illusztrált, inspiráló kötet a szerelemről oszt meg gondolatokat napjaink egyik legkedveltebb szerzőjétől.

Paulo Coelho Rio de Janeiróban született 1947-ben. Az alkimista, a Veronika meg akar halni, a Tizenegy perc és számos egyéb nemzetközi bestseller szerzője.

Könyvei, melyeket 68 nyelvre fordítottak le, társadalmi és kulturális párbeszédet is gerjesztenek. Az általa érintett témák, eszmék és filozófiák sok olvasó vágyát teljesítik be, olyanokét, akik a saját útjukat és a világ újfajta megértését keresik.

Catalina Estrada már gyerekként ráeszmélt szülőhazája, Kolumbia vibráló és buja természetére. Jelenleg Barcelonában él, de nemzetközileg elismert illusztrátorként sem felejtette el a gyökereit. Munkáiban, erőteljes színhasználatában ma is jelen van ugyanez a csodával teli rajongás.

Az Alexandra Kiadó Paulo Coelho: Szerelem ? Válogatott idézetek (115×185 mm, 128 oldal, ára: 2500 forint) című kötetét a karácsonyfa alá szánja, kívánva ezzel mindnyájunknak boldog karácsonyt! Paulo Coelho: Határidőnaplóját tavaly mi is bemutattuk portálunkon.

Szóljon hozzá!