ZETApress

hírportál

Folytatódik a mese

Egérváry 2. naplója2010 júliusban jelent meg Faludi Ildikó ? Reményi Márton: Herceg Egérváry Elemér naplója című mesekönyve Ferenc Tamás rajzaival, mely már szeptemberben nívódíjat kapott. A 2. részt ma délután mutatták be a GKK Barokkszínházban.

A vendégeket Gönczi Tibor, a Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte. Közreműködtek a szerzők: Faludi Ildikó muzeológus és kisfia, Reményi Márton, valamint Ferenc Tamás képzőművész és Körömi Gábor drámapedagógus, előadóművész.

A gödöllői kastély tulajdonosa, herceg Egérváry Elemér első naplója hatalmas sikert aratott: a Múzeumpedagógiai Nívódíj mellett az olvasóktól rengeteg lelkes visszajelzést kapott. Érthető hát, hogy nagyszabású kutatás indult a második, meggyszínű bőrbe kötött napló után. A kétéves kutatómunka eredményeképp Húsvéthétfőre itt a második napló! (Gróf Gorgonzola Géza szerint elég lett volna ott keresni, ahová Elemérrel rejtették: a padláslépcső alatt…) A 72 oldalas képeskönyv 2290 forintért kapható a kastély Ajándékboltjában! Postai utánvéttel is megrendelhető a +36-28-430-864 /170 számon.

Szóljon hozzá!