ZETApress

hírportál

Sárkány a Libriben

Soma könyveSoma Mamagésa: Hogyan ne sárkányosodjunk el? ? című 252 oldalas könyvének bemutatóján voltunk tegnap este 18 órakor az újbudai Allee Libri könyváruházban. A szerzővel Megyeri Zsuzsa Dóra, a Jaffa Kiadó PR menedzsere beszélgetett.

Spitzer Gyöngyi most megjelent 7. könyve négy korábbi előadását tartalmazza: Hogyan ne sárkányosodjunk el? A szabad akaraterő teremtő mágiája, A házasélet ellaposodása, Illúzió, vagy valóság. Sok nőtársával beszélgetett és saját párkapcsolatából is meríthetett, hiszen már 28 éve él együtt férjével, Lőrincz Györggyel.

Tényleg minden nő egy potenciális házisárkány? Mit lehet tenni egy kapcsolat ellaposodása ellen? Vajon a sors vagy a szabad akarat irányítja az ember életét? Valóban szükségünk van az illúziókra ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni? ? Ehhez hasonló izgalmas és húsba vágó kérdésekre keresi a választ Soma Mamagésa legújabb kötete, amely az elmúlt évek legjobb és legérdekesebb előadásaiból válogat. Soma néha humorral, máskor szenvedéllyel, olykor elgondolkodva, de mindig nagy alapossággal járja körül témáit ? hallgatóit és olvasóit egyaránt elragadtatva.

Valójában mindig ugyanoda lyukadunk ki: a szeretethez. A szer-etet, a gyűl-ölet. A szeretet eteti, táplálja az életerőt, a gyűlölet kiöli. Irányuljon az magunk, vagy mások felé. Amiért mi felelősséget vállalhatunk: az saját magunk. A saját elsárkányosodásunkért. Úgyhogy kívánok mindenkinek bátor tükörbe nézést, és sok-sok erőt! ? olvashatjuk a hátsó borítólapon. Szerzőjéről bővebbet idekattintva tudhatunk meg.

Szóljon hozzá!