ZETApress

hírportál

BÚÉK 2011!

Éjféltől hazánk veszi át félévre az Európai Unió Tanácsa soros elnökségét. A megnyitó kulturális-lakossági szilveszteri rendezvény ma este 9-től holnap hajnali 2-ig lesz a budapesti Millenáris Teátrumban és a B épületben. A két műsorvezető Gundel Takács Gábor és Zalatnay Brigitta lesz.

Az m1 és az m2 23 óra és éjjel fél 1 között élőben közvetíti a rendezvényt, a Millenárison kint és bent is kivetítőkön látható lesz az uniós elnökség leendő helyszíneit bemutató összeállítás. Jelen lesz Nagy Anna kormányszóvivő és Bakos Piroska, a magyar uniós elnökség szóvivője is ? tudtuk meg a délelőtti sajtóbejáráson.

Az Európa mi vagyunk című rendezvény programjai a Park szabadtéri kivetítőin is nyomon követhetőek. A Teátrumban 21 órától éjfélig a Dresch Quartett, a Buda Folk Band, Szirtes Edina Mókus és a Sárik Péter Trió lép fel. Éjféltől Himnusz és szabadtéri fényjáték, majd a köztársasági elnök beszéde lesz a kivetítőn. Fél 1-től fél 2-ig a Kishúg (Szalóki Ági és Borlai Gergő) következik.

A B épületben 21 órától éjjel 1-ig a Balkan Fanatik, Presidance: Transit és a Budapest Bár ? mely a Himnusz, a fényjáték és az államfői beszéd alatt szünetet tart ? szórakoztat, majd hajnali 2-ig a Heaven Street Seven következik. Az évzáró-évnyitó rendezvényeken jó szórakozást, olvasóinknak békés Boldog Új Évet Kívánunk!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Európa Pont itt lesz | ZETApress

Szóljon hozzá!