ZETApress

hírportál

Kalumbát a nyárra!

Trópusi maracujával hozza el a nyarat a Kalumba. Egzotikus ízzel gazdagszik a Kalumba Madagascar gincsaládja. Új italkülönlegességet vezet be idén a Zwack, hogy a ginkedvelők még szélesebb kínálatból választhassák ki kedvenc nyári hűsítőjüket – tudatták sajtósaik.

A Kalumba Madagascar Maracuja Gin a maracuja és a citromfű kombinációjával hoz felfrissülést a forró éjszakákba, megidézve a trópusok hangulatát. A Kalumba Madagascar Maracuja Gin fogyasztása gin tonik koktél formájában javasolt.

A Zwack Család generációkon átívelő, több mint 200 éves tapasztalatát legendák, innovációit pedig mindig egy kis misztikum és rejtély övezi. A Kalumba története a dzsungelben kezdődött, a népszerű ginek Madagaszkárról és Afrikából származó gyógy- és fűszernövényekkel, köztük a névadó kalumbagyökérrel készülnek. A Kalumba White Gin és Spiced Gin mellé 2022-ben érkezett a mangós és vérnarancsos társ, a maracujával immár öttagúra bővült a Kalumba-kínálat. A trópusi illatokat és ízeket megidéző Kalumba Madagascar Maracuja Gin májustól kapható.

Az új, maracujás gin többek között citromhéj, citromfű, citrus mirtusz, kubebabors, rózsabors, citromnád, nemes babér, koriander, narancshéj, grapefruit héj és kalumbagyökér hozzáadásával készül, a frissítő lecsengésért a változatos gyümölcsös jegyek és a boróka összetéveszthetetlen zamata felel. Mindezek megteremtik az édes és savanykás ízjegyek harmóniáját. A ginkülönlegességet tradicionális módszerekkel készítik a Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúrájában.

Zwack Unicum Nyrt.

A Zwack Unicum Nyrt. jelenleg Magyarország vezető italgyártó és forgalmazó cége. Története szorosan összefonódik ikonikus és egyben legrégibb márkájával, az Unicummal, amely 1790-ből származó titkos családi recept alapján készül, negyvennél is több gyógynövény felhasználásával. A hatodik generációt képviselő Zwack Sándor és Zwack Izabella vezetik a céget, a vállalat és a márka fő értékei – a hagyomány, innováció, eredetiség, minőség és szakmaiság – mentén.

A Zwack termékportfólióját a legendás recept alapján készült Unicum mellett, az innováció jegyében Unicum Szilvával, a tölgyfahordóban készült, kávé kivonatot tartalmazó Unicum Baristával és a szuperprémium kategóriába tartozó Unicum Riservával bővítették. Emellett a cég számos magyar márka – többek között a St. Hubertus, Fütyülős, Kalinka, Zwack Sándor Nemes Pálinka és a Vilmos – előállítója és olyan nemzetközi italok forgalmazója, mint a Johnnie Walker, a Baileys, a Captain Morgan vagy a Smirnoff.

Szóljon hozzá!