ZETApress

hírportál

Keresztények Újpesten

Több száz keresztény vállalkozó találkozik a jövő hét közepén a fővárosban: május 29-én szerdán Újpesten gyűlnek össze az immár 6. alkalommal megrendezett Országos Keresztény Vállalkozói Konferencián. Az esemény sajátos módon kapcsolja össze az üzletet és a lelkiséget, a színpadon ugyanis vállalkozók és egyházi személyek váltják majd egymást – tudatták sajtósaik.

Az előadások alapján ez egy menedzsmentkonferencia. Előadóink szakértők és vállalatvezetők, akik megosztják tudásukat. De mellettük helyet kap a programban a keresztény értékelvűség is, mert azt valljuk, hogy helye van a keresztény gazdaságetikának a piacon – mondta el Sipos Zoltán főszervező. Az UP Rendezvénytérben, a Szent István tér 13-14-ben az idei előadók között van prof. dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, Keleti Arthur AI-szakértő és jövőkutató, de a kerekasztal-beszélgetésben vesz részt Szabados Richárd, a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség ügyvezetője is.

Több vállalkozó is megosztja majd tapasztalatait, így például Kemenes Edith, a Kemenes Cukrászat tulajdonosa, Gyaraki József, a REGIO játékkereskedés alapító ügyvezetője és Mihályi Magdolna, a Jobtain ügyvezetője. Színpadra lép Batthyány-Schmidt Margó és dr. habil Papp Miklós atya is. A műsorvezető Gundel Takács Gábor lesz. A keresztény értékrendű vállalkozók szervezett kapcsolatépítés keretében ismerkedhetnek majd meg egymással az esemény során. A konferencia programja idekattintva érhető el.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Válságálló vállalkozás | ZETApress

Szóljon hozzá!