ZETApress

hírportál

Rosszfiúk a Nyugati téren

Rosszfiúk ÁzsiábanAmbrus Attila – Berki Krisztián – Karizs Tamás: Rosszfiúk Ázsiában című könyvét mutatták be délelőtt a Nyugati téri Il Calssico Italiano Étteremben az Alexandra Kiadó szervezésében. Lagzi Lajcsi is megjelent, aki a május 13-án vasárnap országlásra induló Hófehérke musical egyik főszereplője lesz.

Tudsz róluk mindent. Az orrod előtt zajlik az életük. Újságcikkek, közösségi oldalak, könyvek, tévéműsorok. Nem tudnak újat mondani. Vagy mégis? Nem arról van szó, hogy eddig szándékosan félrevezették a nézőket, az olvasókat, s direkt hallgatták el a tényeket. Nem. Csak épp soha, sehol nem nyíltak meg ily módon. Ennyire őszintén, kendőzetlenül.

Talán kellett ehhez az együtt eltöltött idő Ázsiában. Talán kellett hozzá ez a különleges barátság kettejük között. Talán kellett hozzá, hogy felnőjenek, hogy érett fejjel tudjanak visszatekinteni a gyerekkorukra, a maguk mögött hagyott múltra, a viselt dolgaikra. Most belemondják az arcodba az igazat. Ez nem kamu, nem fikció, nem reklám, nem bulvár! Ez a valóság!

Berki Krisztián és Ambrus Attila az Ázsia Expressz forgatásának éjszakáin a legféltettebb titkairól vallott. Ebből a könyvből kiderül, miről beszélget egymással két macsó, amikor nincsenek körülöttük kamerák. Ismerd meg, ki az a Berki és a Viszkis rabló! – olvasható a 256 oldalas könyv hátsó borítólapján. Ázsiai őszinteségroham: a kőkemény macsók legféltettebb titkaira és elnyomott érzéseire is fény derült a felejthetetlen túrán.

Szóljon hozzá!