ZETApress

hírportál

Fordított esernyők Bécsben

A Wiener Liniennél, Bécs város közlekedési vállalatánál hivatalosan is beköszöntött az ősz. A vállalat a napokban dobta piacra az évszakhoz illő új ajándéktárgyait, többek között egy ?fordított? esernyőt, ami a száraz belső oldalával csukódik be ? tudatta a Eurocomm-PR.

Ki ne bosszankodott volna már azon, hogy egy utastársa összevizezte a ruháját nedves esernyőjével? A Wiener Linien, Bécs város közlekedési vállalata megtalálta a megoldást a problémára és felvett termékei közé egy esernyőt, ami felfelé csukódik. Így ha valaki esős időben száll fel a buszra, villamosra vagy metróra, úgy tudja összecsukni az ernyőjét, hogy azzal sem magát, sem utastársait, sem pedig a járművet nem vizezi össze.

A Wiener Linien webshopján más izgalmas ajándéktárgyak is találhatók. A közösségi közlekedés kedvelői vehetnek például U1-es kávéscsészét, járműveket ábrázoló nadrágtartót vagy metrós Rubikkockát, karkötőt és fülbevalót. A Ganz Wien nevű társasjátékkal pedig az egész család versenghet azon, hogy ki tudja leggyorsabban megnézni Bécs legfontosabb látnivalóit metróval, villamossal vagy busszal. Ezenkívül november 6-tól egy szuper-könnyű és ultravékony hordozható mobiltöltőt is árul majd a Wiener Linien, amihez iPhone-t és androidos telefont is lehet csatlakoztatni. Az ajándéktárgyakat elsősorban a Wiener Linien által működtetett Közlekedési Múzeum Remízben (Verkehrsmuseum Remise) lehet megvásárolni, de a termékek egy része a jegypénztárakban, illetve a közlekedési vállalat webshopjában is kapható.

Szóljon hozzá!