ZETApress

hírportál

Monheimben kukoricáztak

Koncentráljunk a vevők igényeire címmel magas szintű nyitórendezvény zajlott Monheimben ? tudtuk meg a minap a Bayer sajtótájékoztatóján a Magyar Kukorica Szakértő Klub nyitórendezvényéről.

A vállalati stratégiával összhangban, hogy erősítsük a közvetlen kapcsolatokat a vevőinkkel, Magyarország fontos kukoricatermesztési régióiból kiválasztott 20 kukoricatermelő érkezett Németországba, hogy február 23-25-e között részt vegyen az első Magyar Kukorica Szakértő Klub nyitórendezvényén. Ez az új felhasználói fórum segíteni fog abban, hogy a Bayer CropScience a termelők igényeihez igazítsa ajánlatát segítve őket, hogy nagyobb terméseredményeket érhessenek el.

A nyitórendezvény stratégiai jelentőségének kiemeléseként Michael Landbeck, a Bayer CropScience magyarországi vezetője, valamint a fejlesztési, marketing és kereskedelmi csapat kísérte el Németországba a 20 kiválasztott szakembert. Landbeck a nyitórendezvényt a megfelelő irányba vezető sikeres lépésként jellemezte, majd hozzátette, hogy a Kukorica Szakértői Klub segíteni fogja a közvetlen kommunikáció elmélyítését a legjobb termelőkkel valamint az együttműködés új szintjének elérését. ? Jövőbeni terveink az új ötletek, munkafolyamatok és kísérleti tapasztalatok folyamatos cseréjét tartalmazzák, lehetővé téve a gazdálkodók számára optimalizált, egyedi szükségletek szerint fejlesztett megoldásokat ? mondta el a magyarországi vezető.

Kiemelkedő rekorderedmény Magyarországon

Magyarország a világ tíz legnagyobb országa között van a Bayer CropScience kukorica árbevétele szempontjából. A Bayer CropScience kiélezett versenyhelyzetben piacvezető a magyar piacon és mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje elért pozícióját. A Kukorica Szakértő Klub 20 kiválasztott tagja méltó párja ennek a sikernek és ambíciónak. Rekorderedményeik mutatják, hogy valóban kukorica szakértők.

Több mint harmincezer hektáron termelnek kukoricát és a Merlin flexx, a Monsoon, a Mester, a Laudis, és az új Adengo használatával idén elért átlagtermésük az országos átlag feletti: hektáronként 8-10 tonna volt. Fotónkon a magyar kukoricatermelők találkoztak a Bayer CropScience szakértőivel Monheimben.

Szóljon hozzá!