ZETApress

hírportál

Kapcsolatépítő tanulmányút Losoncra

A Civilkomp Programiroda és a Partners Hungary Alapítvány Nők határok nélkül címmel pályázati programot hirdet, amely a Phare Access támogatta Nők a közösségekért című program keretében valósul meg.

A pályázat célja a magyarországi női civil szervezetek kapcsolatépítése és tapasztalatcseréje a szomszédos országokban működő hasonló tevékenységű civil szervezetekkel. A programszervező alapítvány várja olyan civil szervezetek jelentkezését, amelyek egy fő delegálásával részt kívánnak venni az egy napos tanulmányúton 2006. augusztus 26-án, szombaton.

A program tervezete:

Utazás a szlovákiai Losoncra autóbusszal. Indulás Budapestről reggel 8 órakor, visszaérkezés a koraesti órákban. Losoncon találkozás és közös program az Astra Klub nevű kulturális rendezvényeket szervező helyi női klubbal, valamint a Rákellenes Ligával. Ez utóbbi női szervezet megyei szinten működik. Megelőzéssel, felvilágosítással és a betegeknek szervezett egyéb programokkal foglalkozik. A tanulmányút előtt a pályázatot elnyert szervezetek bemutatkozó anyagaiból kétnyelvű kiadvány készül, amellyel a kapcsolatépítést kívánják elősegíteni. A pályázatot elnyert jelentkezők számára a tanulmányúton való részvétel ingyenes.

A tanulmányútra jelentkezési lap kitöltésével lehet pályázni. Beadási határidő: június 22-e, csütörtök. A teljes programról, a jelentkezési módjáról, valamint a pályázat egyéb feltételeiről Dr. Rádayné Safranku Ágnes projektvezető és Arany Ágnes kapcsolattartó készséggel ad felvilágosítást. Megkeresésük az e-mail címükön a legegyszerűbb. A pályázatok elbírálásáról a szervezők június 30-ig elektronikus úton minden jelentkezőt értesítenek.

Szóljon hozzá!