ZETApress

hírportál

Lízingelj cobotot!

Új lízing programot indít és bővíti partnereinek számát Magyarországon a Universal Robots – mondta el Farkas Zsolt Senior Account Manager, Stern Communications. Az előzmények idekattintva olvashatók.

A világ vezető cobot gyártója egy új szolgáltatást vezet be Magyarországon, ami az összes partnerénél elérhető lesz az ügyfelek számára. Emellett a vállalat bővíti hazai disztribúciós és integrációs hálózatát, melynek új tagja a VFP Systems Kft.

Kobot lízing

A Universal Robots és a DLL pénzügyi szolgáltató együttműködésével indított új lízingprogramnak a célja, hogy iparágtól, mérettől és költségvetéstől függetlenül biztosítja a magyar vállalatok számára, hogy azok kezdeti tőkebefektetés nélkül, azonnali megtérülés mellett élvezhessék az automatizálás előnyeit, a tervezett fejlesztéseket ne kelljen a háttérbe szorítaniuk és versenyképesek maradjanak, akár a gazdasági nyomás ellenére is.

Az egyedi, vállalati igényekhez igazodó pénzügyi megállapodás időtartamának végén az ügyfeleknek lehetősége van arra, hogy az eredeti költségek töredékéért megvásárolják a berendezést, frissítsenek az újabb technológiára, meghosszabbítsák a futamidőt, vagy egyszerűen visszaadják a robotot. A cobotok lízingelésének lehetősége összefoglalóan tehát számos előnyt tud biztosítani:

Nem igényel azonnali tőkebefektetést
Gyors installálás, azonnali megtérülés
Rugalmas finanszírozási lehetőségek
Rugalmas szerződéskötési lehetőségek
Adó- és hitelkedvezmények
Tervezhetőség és kiszámíthatóság

Bővülő disztribútori kör

Az Universal Robots kiterjedt integrációs és disztribútori hálózatának segítségével szolgálja ki ügyfeleit és segíti azok hatékony működését. Ehhez a körhöz csatlakozott az év elején az VFP Systems Kft, amelynek közel 10 éves tapasztalata van az automatizálási projektek területén.

Cégünk, a VFP Systems Kft. az ipari célgép-építésben alapvető, alumínium profil gépépítő és lean cső rendszerek, gyártása és kereskedelme mellett, manuális gyártó munkahelyek, automatizált szállítópályák, intralogisztikai megoldások, ipari célgépek, kollaboratív robotokkal támogatott ipari alkalmazások tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Herendi üzemünkben magas raktárkészlet, innovatív mérnökcsapat (gépészet, vezérléstechnika, automatizálás), saját forgácsoló üzem, egyedi alkatrész tervezési és gyártási kapacitás áll rendelkezésre.

Az Universal Robots kollaboratív robotjai tökéletesen támogatják küldetésünket, melynek eredményeként elérhető a skálázhatóság, a termelési hatékonyság, a minőség és rugalmasság. Csapatunkat iparfejlesztési tanácsadókkal és egy új mérnökirodával kiegészítve támogatjuk a gyártó szektor fejlesztéseit, mind a tanácsadás, a folyamatfejlesztés, az integráció és a pénzügyi finanszírozás terén – mondta el Véninger Péter, a VFP Systems Kft. üzletfejlesztési menedzsere.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon bővíthetjük partneri hálózatunkat, így biztosítva azt, hogy minél több vállalkozás megismerhesse termékeinket. A most bevezettet új pénzügyi szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink minimális tőkebefektetéssel ki tudják használni a kobotok előnyeit a hatékonyság és a termelékenység növelés területén – mondta el Enyedi Márta a Universal Robots kereskedelmi vezetője.

A Universal Robots kollaboratív robotjai jó lehetőséget kínálnak, hogy a gyártó vállalatok mérettől és szinte iparágtól függetlenül megoldják a munkaerő-hiánnyal kapcsolatos problémákat, növeljék termelékenységüket és csökkentsék a gyártás minőségéből fakadó problémák számát. Jellemzőikből adódóan költséghatékony, rugalmas és biztonságos automatizáló megoldást nyújtanak az említett kihívások lekezeléséhez, egyszerű programozhatóság, magas-fokú és gyors integrálhatóság mellett.

Szóljon hozzá!