ZETApress

hírportál

Urbán Erika új arc lett

Urbán Erika színművésznő lett a Corega íz-mentes műfogsorrögzítő-krém reklámarca 2010-ben. Az új tévéreklám január 4-én hétfőtől látható és egész évben vetíteni fogják a nagyobb televíziók.

A művésznő idén nyáron ünnepelte hatvanadik születésnapját, de mint állítja, a kora nem foglalkoztatja túlságosan, minden reggel boldogan ébred és minden újabb ráncnak tud örülni. Ahogy egykori párja, Kabos László komikus-színész tartotta, ugyanazt vallja Erika is: mindig előre kell nézni, jókedvvel kell élni az életet, és sokat kell nevetni, mert a nevetés gyógyszer.

Közel egymillió magyart érint a probléma

A felmérések szerint Magyarországon körülbelül egymillió embernek van kivehető protézise, ez a szám az elmúlt években folyamatosan nőtt. Urbán Erikát hosszas válogatás után kérték fel a Corega arcának. Az Ízmentes termék a már ismert rögzítő krém, íz-mentes változata, melynek semleges íze nem változtatja meg az ételek ízét, megakadályozza, hogy ételmaradék kerüljön a műfogsor alá, és mindeközben nagyobb biztonságot nyújt viselőjének.

Palotai Zoltán, a gyártó GlaxoSmithKline Kft. marketing igazgatója elmondta: Erikát humora, derűs életszemlélete és fiatalos személye teszi tökéletessé erre a szerepre, igazán elégedettek vagyunk a választásunkkal és örülünk, hogy a művésznő elfogadta a felkérésünket. Urbán Erika így folytatta: A felkérés váratlanul ért, ám mivel évek óta használom a rögzítő krémet, nagy örömmel vállaltam. Jó érzés egy olyan termékhez adni a nevemet, amelyben tényleg hiszek.

Szóljon hozzá!