ZETApress

hírportál

Ezüst évek ? szépség, szerelem 50 felett

A Kor Kontroll Társaság első éves működésének sikeres tapasztalatait felhasználva 2006. november 24-én egyedülálló rendezvényt szervez az Uránia moziban. Rendezvényükkel szeretnék az idősebb korosztály figyelmét az egészségmegőrzésen túl a párkapcsolat örömei felé irányítani. Az esemény apropója a Kor Kontroll Társaság születésnapja, itt azonban az ünnepelt ajándékoz. Az ajándék pedig esély az örömökben gazdag, teljes életre, tudtuk meg híradásukból.

Az Uránia Film Színházban rendezett nyílt napon szeretnék megmutatni mindenkinek, hogy a kor nem minden. Nem csupán egészséget nyerünk, ha figyelünk önmagunkra, de túlélhetjük életünk válságos időszakait is, melyek az öregedéshez köthetőek. Az idő múlásával nem törvényszerű, hogy megbetegedjünk, hogy elveszítsük nőiességünk, férfiasságunk varázsát, egyedül legyünk vagy éppen lemondjunk a szerelemről, a szexuális aktivitásról. Mindezekre megvan a jogunk, és az esélyünk is.

Rendezvényük nem csupán belgyógyász, urológus, pszichiáter, kardiológus, nőgyógyász alapító tagjaik ? Dr. Romics Imre, Dr. Halmy László, Dr. Füredi János, Dr. Marton István, Dr. Zámolyi Károly, Dr. Berkes István, Dr. Süveges Ildikó ? segítségével ad praktikus egészség- megőrzési tanácsokat, de javaslatait a szexuális élet és a párkapcsolat vezérmotívuma köré rendezi. Minden életkornak lehet méltó életformája, melyhez mindvégig hozzátartozik az érzékiség, a szeretet kinyilvánítása és a nemiségünk kibontakoztatása. Mind mentális, mind fizikális egészségünk megőrzésére és visszaállítására szakemberek segítségét vehetjük igénybe, külsőnk fiatalítására egész iparág alakult ki, rajunk múlik hát, meddig és miként élvezzük az élet ajándékát.

Rendezvényükön a plenáris ülést egy délutáni, interaktív rész követi, ahol meghívott szakértőik színészek, énekesek ? Karda Bea, Macskássy Izolda, Csepregi Éva, Nagy Bandó András, stb ? ismert emberek részvételével beszélgetnek a lélek harmóniájáról, a depresszió távol tartásáról, a szexuális életről, az ehhez szükséges karban tartásról/ vérnyomás, koleszterinszint, diabétesz, kilók / és a kozmetika/divat kapcsán a fiatalos külső eléréséről.

Céljuk nem csupán a jelenlévő néhány száz emberhez ? a belépés természetesen ingyenes ?, hanem a támogató médiumokon keresztül a további tízezrekhez eljuttatni üzeneteiket. Olyan tájékoztató, ismeretterjesztő anyagot szeretnének összeállítani a Kor Kontroll Társaság tagjai és szimpatizánsai számára, amely segítséget jelent a változó és idősödő korosztálynak elviselni az évek múlását, fejeződik be a közlemény.

Szóljon hozzá!