ZETApress

hírportál

Életmód Est Pasaréten

Kovács László, a Kis-, Közép- és Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesületének vezetője, az Életmód Díj alapítója budai kertjében adott tegnap este lehetőséget arra, hogy megbeszéljük a június 4-i III. Életmód Nap tanulságait.

Tóth Károly, a MÚOSZ elnöke méltatta az Életmód Szakosztály, illetve elnökének érdemeit az Életmód Nap sikerében. A kiváló előadók elismerése mellett hangsúlyozta a térítésmentes szűrővizsgálatok tanulságait is. Dr. Szalontai Éva bejelentette, hogy a július 15-én véradás lesz a MÚOSZ-ban és tolmácsolta a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége (MAKÚSZ) elnökének üdvözletét, aki részt vett az Életmód Díj Pályázat zsűrijében is.

A díjazottak közül megjelent Temesi László újságíró és Kiss Erzsébet sportújságíró is, aki tréfás, éneklő rigmusaival meg is tornáztatta a vendégeket. Szunai Miklós, az Ökocentrum vezérigazgatója és munkatársai felvázolták egy keleti orvosláson és természetes gyógymódokon alapuló új egészség klinika létrehozását. Lőrincz János a Biocom, a természet adta egészség cég igazgatója a tőle megszokott elkötelezettséggel beszélt azokról a természetes termékekről, amelyek pótolhatják számunkra a fontos vitaminokat, enzimeket.

Az összejövetel jó hangulatához ének és zeneszámok is hozzájárultak. Szóka Julika operett dalokat, Nógrádi Tóth István magyar nótákat adott elő gitár kísérettel. Békés Attila aranytollas újságíró, Guinness-rekorder mandolinnal szórakoztatta a vendégeket. A kötetlen, vidám, kellemes hangulatú összejövetel sikerét kemencében, parázson sült szarvashús, ízes, puha, magos finn kenyér és minőségi borok is emelték. ? Ne csak az Életmód Nap legyen hagyomány ezután, hanem ez az Életmód Nap utáni kerti party is! ? búcsúzott az utószó jogán a házigazdánk.

Szóljon hozzá!