ZETApress

hírportál

Lovasterápia szeptembertől

Ismét továbbképzéseket indít a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány gyógypedagógusok, gyógytornászok, lovasok és segítők számára. Az országban egyedülálló programra olyan gyógypedagógusok és gyógytornászok jelentkezését várjuk, akik a lovasterápiában rejlő fejlesztési lehetőségekkel szeretnének megismerkedni ? tudtuk meg Pethő Zsófitól.

A kétéves, összességében mintegy 185 órás tanfolyam várhatóan 2013 szeptemberében indul, a lovas felvételi vizsgákra augusztus és szeptember hónapok folyamán kerül sor. A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány lovas oktatók és lovas edzők számára 2013 szeptemberében indítja A fogyatékos személyek lovas sportjának kiegészítő ismeretei című akkreditált tanfolyamát.

A segítő tanfolyam célja olyan segítők kiképzése, akik egy terápiás teamben a terapeuta mellett segítőként tudnak közreműködni. A tanfolyamokra való jelentkezési kérelemhez rövid szakmai önéletrajzot, valamint az alapképzettséget igazoló dokumentum fénymásolatát kell csatolni. Részletes információk weboldalukon, a Képzések-menüpont alatt találhatók.

Szóljon hozzá!