ZETApress

hírportál

Raktártűz Törökbálinton

Tegnap délután 6 óra tájban tűz ütött ki a Roche Magyarország Kft. törökbálinti raktárában. Az épületben senki nem tartózkodott, így személyi sérülés nem történt. Az érdi tűzoltóság sikeresen eloltotta a hűtőkamrában keletkezett tüzet, így megelőzték a tűz továbbterjedését.

A tűzvizsgáló megkezdte a tűz okának és körülményeinek kivizsgálását, melynek eredményéről a vizsgálat hivatalos lezárta után tudunk információval szolgálni. A tűzben valószínűsíthetően minden raktáron lévő gyógyszerkészítményünk sérült, a természetbeni és anyagi kár felmérése folyamatban van. A tűz környezetvédelmi szempontból kárt nem okozott.

Jelenlegi információink szerint, a legtöbb Roche gyógyszerből mintegy két hétre elegendő raktárkészlet van a disztribútoroknál. Hogy megelőzzük a készlethiányt, azonnal felvettük a kapcsolatot a bázeli központtal, a szomszédos országokkal és közeli gyártóhelyekkel. A Roche Magyarország Kft. mindent megtesz a betegek zökkenőmentes gyógyszer-ellátása és a károk minimalizálása érdekében ? mondta el Gáborjáni-Polgár Bernadett kommunikációs vezető.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Feltöltik a készleteket | ZETApress

Szóljon hozzá!