ZETApress

hírportál

A jó példa ragadós

Vastag Csaba példát mutatott édesanyjának. Az énekes szívbeteg anyukája is az egészséges életmódot választotta. Vastag Csaba jó hatással van édesanyjára ? derült ki a híradásokból.

Az X?Faktor győztese azért változtatott életén a közelmúltban, hogy bírja a tehetségkutató utáni pörgős életet, azt azonban csak remélni merte, hogy szüleinek is pozitív példával szolgálhat. Fia életmódváltásán felbuzdulva most Csaba édesanyja is áttért az egészséges táplálkozásra. Az asszony célja, hogy búcsút intsen súlyfeleslegének és magas koleszterinszintjének a zsírégető klub fogyókúrás étrendjének segítségével.

Mr. X?Faktor hátat fordított korábbi, egészségtelen életmódjának, mert rájött, csakis úgy lehet bírni azt az őrült tempót, amelyet a sűrű koncertidőszak diktál, ha egészségesen táplálkozik. Fia sikerén felbuzdulva Csaba édesanyja, a szívproblémákkal küzdő Márta is úgy döntött, hogy egészséges életmódra vált, mert még sokáig szeretne teljes életet élni, egészségügyi problémák nélkül.

Sokáig nem voltam kövér, még a terhességeim után is hamar visszafogytam. A változókorba lépve azonban szépen kigömbölyödtem, hiszen ilyenkor már lelassul az anyagcsere, változik a hormonháztartás. A súlyfelesleg már csak azért sem jó, mert baj van a szívemmel. Ahogyan a családomban szinte mindenkinek, úgy nekem is magas a koleszterinszintem és már négy katéteres szívműtéten vagyok túl ? árulta el az asszony.

Szeretnék sokáig egészségesen élni, hogy láthassam az unokáimat játszani, ezért kezdtem fogyókúrába. Ám sajnos nagyon szeretek enni, így egy kicsit féltem, hogy éhezni fogok, de ebben a diétában az a jó, hogy naponta ötször kell étkezni, így nincs éhségérzetem. A zsírégető klub ételeivel még az édes ízről sem kell lemondanom, mert nagyon szeretem az édességet ? árulta el mosolyogva az énekes édesanyja, aki nagyon büszke mindhárom fiára és reméli, a következő laboreredményei már sokkal kedvezőbbek lesznek.

Szóljon hozzá!