ZETApress

hírportál

Kristálydíszben a Szentkirályi

Újabb termékkel bővül az innovatív megoldásairól is ismert Szentkirályi Ásványvíz Kft. palettája: Swarovski kristályokkal díszített palackokat hoz forgalomba december közepén a cég. A limitált szériában készült Szentkirályi szénsavmentes ásványvízzel töltött üvegek néhány hazai és külföldi szálloda és kiemelt étterem mellett a cég ? ezen új termékkel debütáló ? webáruházában is megvásárolhatók, negyedliteres kiszerelésben. A prémiumtermék fejlesztésére a világon már több ásványvíz-forgalmazó meglévő, hasonló exkluzív kivitele ösztönözte a Szentkirályit.

A Swarovski kristályokkal kirakott palackot izgalmas próbálkozásként karácsonyi ajándéknak szántuk kiemelt partnereinknek. Ám az ötlet túlnőtt az eredeti terveken és a világ egyik legrangosabb kristályával díszített palackokat (bizonyos kiemelt helyeken) értékesíteni is fogjuk ? mondta Balogh Levente, az ötletgazda ügyvezető. Ezután hozzátette, hogy a mindössze ezer példányban forgalomba kerülő üveg címkéjén a Szentkirályi márkanevet 47 db 2 mm átmérőjű kristály díszíti. A Swarovski kristályok egyedisége egyébként többek között abban rejlik, hogy csak ez a cég tudja a kristályokat 14 oldalra csiszolni ? ezért az ilyen kövekkel díszített tárgyak némelyike égbeszökő árért kel el.

Díjnyertes Szentkirályi palackok

A sötétkék bársonyzsákba csomagolt kristálypalackok december közepétől megrendelhetők a Szentkirályi Ásványvíz Kft. web-áruházában, bruttó kiskereskedelmi áruk pedig 2950 forint lesz. A hazai piacvezető ásványvízmárka kedvelői a nyár óta ezzel a prémium termékkel (a rágó és az oxigénnel dúsított ásványvíz után) a harmadik különleges Szentkirályi fejlesztéssel találkozhatnak.

A Szentkirályi palackjait az idén tavasszal már elismerték a szakértők Párizsban, a MONDIAL SPA & BEAUTÉ egészség és szépség témakörben megrendezett nemzetközi eseményen, ahol a szakkiállítás innovációs díját hozták el az egyharmad- és háromnegyed-literes gasztro-kiszerelésű üvegpalackok.

A Swarovski cég

A céget a XIX. században Ausztriában alapította a cseh származású Daniel Swarovski, és azóta is száz százalékos családi tulajdonban van; jelenleg az ötödik generáció irányítja. 16 ezer alkalmazottal dolgoznak, a világon 150 különböző országba szállítják termékeiket ? részben csiszolt kristály formájában, részben késztermékként. A legkülönbözőbb iparágak használják a ?köveket? dekorációs célokra, így a textil- és papíriparban, a belső építészetben, vagy a csilláralkatrészek vagy a saniter áruk gyártói, stb. A Swarovski cég a kristályokat rendkívül sokféle formában, színben és méretben gyártja az előzőekben említett iparágakban tevékenykedő üzleti partnerei számára.

Szóljon hozzá!