ZETApress

hírportál

A Puskás zöld füvén

Harcművészek és egészségőrzők ezreinek világcsúcskísérlete zajlott tegnap a Puskás stadionban ? tudatta a Terepsport.hu. Az Életfa program keretein belül lezajlott a Chi Kung világcsúcs kísérletre több ezer ember készült, akik egyszerre végeztek el egy tizenöt perces életerőt növelő energiagyakorlatot.

Együtt végezték a gyakorlatot a többiekkel Pindroch Csaba, Bíró Ica, Növényi Norbert, Miló Viktória, valamint számos mai olimpikon és világbajnok sportoló (többek között Fenyvesi Péter többszörös magyar kerékpárbajnok és olimpikon, Sipiczki Csaba huszonnégy órás hegyikerékpár világbajnok). A fotók az X2S TEAM, Fenyvesi Tamás felvételei.

A tegnapi eseményre érkezett rengeteg ember azt bizonyítja, hogy ennek a fajta programnak létjogosultsága van. Az emberik éhezik az információt. Vágynak rá, hogy tájékoztassák őket arról, miként őrizhetik meg egészségüket és jó kondíciójukat egy olyan világban, ahol szennyezett a levegő, a víz a táplálékok többsége, és ahol puszta hóbortnak kiáltanak ki mindent, ami a testi-lelki harmóniát tűzi ki céljául.

A tömegtermeléssel felvenni a harcot, csak tudatos döntéssel és áldozathozatallal lehetséges. Ezt a döntést és áldozathozatalt képviselik a Just és a Nahrin cégek az Életfa programon keresztül. Emberek százai dolgoznak azon, hogy a meggyengült emberiséget talpra állítsák, szerveznek, lebonyolítanak, vizsgálatokat végeznek bárkin, aki magához vette a felelősséget önnön egészségéért és nem a gyógyszerszedés egyszerű ám annál rombolóbb formáját választják. Látni a több ezer lelkes embert és gyermeket a Stadion füvén felsorakozva a próbán, majd 2-kor a világcsúcskísérleten, felemelő és meggyőző élmény.

A megjelent két kínai nagymestert (a 82 éves James Y. S. Wu és Si-Gong Che Cheng Chiang), akik hitelesítették a világcsúcskísérletet, mély csenddel és áhítatos tisztelettel fogadták. Ezzel bizonyítva, hogy ez a tudás, a Chi Kung, az életerő fejlesztésének ősi módja, a mai napig kiváltja az emberekből tiszteletet és alázatot, amely nélkül az élet számok, mennyiségek, időpontok és események fizikai árnyává silányul. További információk idekattintva olvashatók.

Az Életfa program, amelyet a Just és Nahrin cégek hoztak létre, azért jött létre, hogy a széles néptömegek egészségi állapotán javíthassanak maguk az emberek. Azt vallja, hogy legjobb orvosság a megelőzés és ennek érdekében ország, sőt világszerte szerveznek egészségnapokat, előadásokat. Maguk a cégek olyan termékeket gyártanak, amelyek szintén az emberi egészséget célozzák meg, tisztaságukkal, magas ásványi ? és vitamintartalmukkal. Táplálék-kiegészítők, táplálékok, kozmetikumok, gyógynövény alapú, gyógy-készítmények. Ezeket a termékeket a X2S TEAM teszteli különböző körülmények és kihívások között.

Szóljon hozzá!