ZETApress

hírportál

Jeges Dániel fejleszthet

Jeges DánielAz SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy munkatársát, Jeges Dánielt nevezte ki egyik fejlesztési csapatának élére. A szakember új pozíciójában a magyar fejlesztési központ, a 220 főt foglalkoztató SAP Labs Hungary 108 fős M&SCM (ipari megoldások és ellátási lánc menedzsment) csapatának vezetőjeként felel a globális M&SCM szoftverportfólió helyi fejlesztéséért.

Jeges Dániel 2006-ban csatlakozott a szoftvercéghez. Az SAP előtt többek között a Coca-Cola egyik cégénél töltött be igazgatói posztot. A 37 éves szakember jelentős külföldi tapasztalatokkal rendelkezik, dolgozott már Szerbiában, Lettországban, Horvátországban.

Az M&SCM igazgató feladata, hogy megvalósítsa az end-to-end szolgáltatást a német SAP központ fele. Ennek realizálásával a szükséges igények felmérésén túl, a szoftver tervezés és kivitelezésen át, az elsődleges karbantartásig olyan komplex szolgáltatást lesz képes nyújtani szakterületén, mellyel immár nem az ár, hanem a hozzáadott érték biztosításával emelkedik ki az SAP magyar fejlesztőközpontja a többi SAP Labs közül. Az angol, orosz, szerbhorvát nyelveken is beszélő gépészmérnök jelenleg MBA tanulmányait folytatja.

SAP World Tour ?09 IT-üzleti konferencia Siófokon

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy hazai állomásán, Siófokon elkezdődött az SAP nemzetközi rendezvénysorozata, az SAP World Tour konferencia. A rendezvény több mint 700 fős résztvevői létszámával Magyarország legnagyobb IT-üzleti eseményének számít.

A szoftvercég azon IT által támogatott üzleti stratégiákat mutatja be, melyek a válság idején segítenek a különböző méretű vállalatoknak. A kétnapos szakmai esemény fő szekciói a belső hatékonyságnövelés különböző területeit járják körül. A konferencia kiemelten kezeli az SAP piacvezető CRM (ügyfélkapcsolat-menedzsment), GRC (governance, risk, compliance), HR, üzleti intelligencia megoldásait.

A Zöld fesztivál titulust kapott üzleti fórum résztvevői két nap alatt több mint 80 előadást hallgathatnak meg, melyeket az SAP, partnerhálózatának tagjai, felkért ügyfelek szakértői tartanak, s melyeken a legjobb gyakorlatokat adják át.

A rendezvény keynote előadói Csaba László közgazdász professzor, akadémikus (Közép-európai Egyetem), dr. Oláh Lajos államtitkár (Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium), és Németh András mesteredző (Váci Női Kézilabda SE).

Az SAP World Tour rendezvénysorozatról

Az SAP minden évben világszerte megrendezi üzleti fókuszú konferenciasorozatát. Idén 64 ország 84 városában ugyanazzal a szlogennel: Mutatjuk az utat-sikerstratégiák az új gazdasági realitásban ? tartják meg a jellemzően egy napos üzleti-IT fókuszú rendezvényt. Az események közül kiemelkednek azon konferenciák, ahol a nemzetközi életben is elismert szaktekintélyek tartanak keynote előadásokat. Így például Condoleezza Rice ? volt amerikai külügyminiszter ? aki a kalifornai, Al Gore ? volt amerikai alelnök ? aki a chichagói, és Hasso Plattner ? az SAP társalapítója ? aki az egyik németországi helyszín különleges vendége.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Jeges Dániel fejleszthet « crm like soft

Szóljon hozzá!