ZETApress

hírportál

A jövő betétei

Laurent PoironA BNP Paribas egy vadonatúj megtakarítási lehetőséget kínál Magyarországon. A rendkívül biztonságos digitális felület lehetővé teszi, hogy az ügyfelek megtakarításaikat bármikor, bárhonnan kezelhessék ? derült ki tegnap a belvárosi megnyitón. A BNP Paribas több mint 20 éve jelen van a magyar piacon, stratégiájának megfelelően folyamatosan törekszik szélesíteni és fejleszteni termékeit és szolgáltatásait.

A bank A jövő betétei elnevezéssel egy új betétgyűjtő szolgáltatást indított el hazánkban magánszemélyek részére, amely idekattintva érhető el. Változó világunkban a BNP Paribas új szolgáltatása biztonságot és kényelmet biztosít az ügyfelek részére. Biztonságot, mert a BNP Paribas Magyarországi Fióktelepénél kezelt betétek a világ egyik legstabilabb bankjának biztonságát nyújtják; emellett az internetes felület megfelel az internetes bankolás legmagasabb biztonsági követelményeinek. És végül, de nem utolsó sorban kényelmet, mert a számlanyitás és a betétek kezelése rendkívül egyszerű, hiszen a digitális felület bármikor, bárhonnan elérhető.

? Napjainkban a biztonság az egyik legmeghatározóbb tényező a pénzügyi szolgáltatók megválasztásakor. Ez igaz a BNP Paribas ügyfeleire is. A kedvező kamat csupán egy további előnye az új szolgáltatásnak. Küldetésünknek tekintjük, hogy egyesítsük a legkorszerűbb és legbiztonságosabb technológiát a legmagasabb szintű ügyfélkiszolgálással. Ez a BNP Paribas üzleti modelljének a lényege ? mondta Laurent Poiron, a BNP Paribas közép-európai regionális igazgatója.

? Nagyon fontos számunkra, hogy személyesen is találkozzunk az ügyfeleinkkel és megismertessük velük az online betétkezelés praktikusságát. Digitális élményt nyújtunk, az emberi szemléletmód megőrzése mellet A.rra törekszünk, hogy megőrizzük emberközpontúságunkat a digitális világban. Épp ezért hoztuk létre az első ún. Concept Store-t, azaz betétgyűjtési fiókot Budapesten, amely a Bank ügyfelei részére barátságos és kellemes légkört biztosít, továbbá különböző eseményeknek és találkozóknak ad otthont, valamint a kapcsolatépítésre is lehetőséget nyújt ? mondta el Jocelyne Thomas-Vukovic, a betétgyűjtési üzletág közép-európai igazgatója.

Jocelyne Thomas-VukovicA BNP Paribas betétgyűjtési fiókja Budapest szívében a Széchenyi István tér 7-8-ban nyílt meg. A hivatalos megnyitóra tegnap került sor, amelyen az üzleti élet szereplői, valamint a sajtó képviselői is részt vettek. A BNP Paribas 1991-ben kezdte magyarországi működését a hazai első vegyesvállalatok egyikeként, így hazánkban és a régióban már több mint 20 éve van jelen. 2001-ben a BNP Paribas a magyarországi bank kizárólagos részvénytulajdonosa lett. Ettől fogva a BNP Paribas jelenléte egyre meghatározóbb a magyar piacon, leányvállalatai: a Magyar Cetelem Bank Zrt. (áruhitelezés), a Cardif (biztosítás), az Arval (flotta-menedzsment), a BNP Paribas Security Services (letétkezelés), valamint a BNP Paribas Real Estate (teljes körű ingatlan-tanácsadás és ingatlankezelés).

Laurent Poiron közép-európai regionális vezérigazgatóként közvetlenül felügyeli a régió összes üzletágát. Több mint 20 éves, széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezik mind helyi, mind globális teamek irányításában. Poiron úr jelentős szerepet vállal a magyar gazdasági életben: 2013. október 15-e óta a Magyar?Francia Kereskedelmi és Iparkamara (MFKI) elnöke.

Jocelyne Thomas-Vukovic 1988 óta dolgozik a BNP Paribas-nál. Párizsban szerzett tapasztalatot az Export és Projekt Finanszírozás, valamint a Belső Ellenőrzés területén. Ezt követően a bank üzletfejlesztési vezetője lett Hong Kongban, majd visszatért Párizsba, ahol a BNP Paribas Cash and Trade online üzletágát hozta létre. 2007-től a BNP Paribas Nemzetközi Privát Banki, majd 2010-től a BNP Paribas Személyi Finanszírozás üzletág igazgatója volt Oroszországban. Ezt követően nevezték ki a Közép-európai Betétgyűjtési üzletág vezetőjévé.

Szóljon hozzá!