ZETApress

hírportál

Keressük az Ország Játékát

Jó kutyusIdén első alkalommal kerül megrendezésre az Ország Játéka verseny, melyen a szülők szavazatai alapján választják meg a nyertest. A verseny célja többek között, hogy segítsen a szülőknek eligazodni az évente megjelenő több ezer játékújdonság között, mely karácsony közeledtével igen aktuális probléma, hiszen a vásárlások közel megtízszereződnek ebben az időszakban.

Idén első alkalommal választják meg hazánkban az Ország Játékát. A versenyen olyan játékok vesznek részt, melyek az idei trendek szerint nagyon népszerűek a gyerekek körében. ? A verseny elindításával nem titkolt célunk, hogy segítsünk a szülőknek a játékok közti eligazodásban. Egyáltalán nincsenek ugyanis könnyű helyzetben: a JátékNet.hu portálon például közel 9800 játékból válogathatnak, csak kreatív és készségfejlesztő játékokból több mint hétszázat találnak az oldalon. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy évente több ezer újdonság jelenik meg a piacon, akkor látható, hogy valóban nem könnyű a választás ? mondta el Bognár Ákos, az Ország Játéka versenyt elindító 7 éves JátékNet.hu webáruház ügyvezető igazgatója.

Karácsony közeledtével különösen aktuális a kérdés: a legtöbb újdonság ebben az időszakban érkezik, és a JátékNet.hu adatai szerint a november közepétől december közepéig tartó szezonban a szülők másfélszer annyit, átlagosan több mint tízezer forintot költenek el játékvásárláskor, mint az év többi részében. Az eladott játékok száma is közel megtízszereződik ilyenkor, míg az egy vásárlásra jutó termékek száma közel 30 százalékkal megnő ? tudtuk meg a délelőtti sajtótájékoztatón a Hegedűs Gyula utcai Adina Hotelben.

A szülők választanak

A versenyben induló több mint 50 játékot a JátékNet.hu szakértői választották ki számos szempont szerint. Egyrészt az idei adatok alapján népszerű játékok, valamint a korábbi trendek szerint nagy érdeklődésre számot tartó újdonságok kerültek be a listába. Az Ország Játékát ugyanakkor kizárólag a szülők szavazatai alapján választják majd meg. Weboldalukon december elsejéig bárki leadhatja a voksát. A 2013-as nevezettek között az idei év nagy slágerének számító Monster High figurák mellett interaktív és kreatív játékok, LEGO termékek és társasjátékok is megtalálhatók. A hagyományok kedvelői örömére néhány örök kedvenc, például a Monchhichi is bekerült a versenybe. A szavazók között a szervezők értékes játékvásárlási utalványokat sorsolnak ki.

A JátékNet.hu portál

Bognár Ákos, JátékNet.huA JátékNet.hu webáruház 2006 őszén indult két család közös vállalkozásaként. A kis családi vállalkozás gyorsan kinőtte magát, 2009-re a legnagyobb forgalmú hazai játékwebáruház lett, évente 150 ezer csomagot ad fel sikeresen. Az oldal 2010-ben harmadik lett, majd 2013-ban elnyerte az első helyet a szakma köreiben is rangos Év Internetes Kereskedője versenyen. Emellett 2010-ben az eFestivalon e-kereskedelem kategóriában állhatott a dobogó tetejére, 2012-ben és 2013-ban pedig az ország legnépszerűbb játékboltja lett.

A webáruház az első pillanattól kezdve a vásárlók gyors és pontos kiszolgálását tűzte ki céljául, nem csak a csomagküldés, de a személyes átvétel során is. Saját raktárukból több ezer terméket azonnal, készletről tudnak szállítani, a kifogyott termékeket pedig általában 48 órán belül beszerezik. A JátékNet.hu nem csak a kiszolgálás, de a kínálat minőségére is kiemelten ügyel: a játékok megbízható forrásból származnak, és a webáruház garanciát vállal a termékekért. A magas színvonalú kiszolgálásnak köszönhetően a vevők többsége rendszeresen visszatér az oldalra.

Szóljon hozzá!