ZETApress

hírportál

Sztárok a ZARA-megnyitón

Dér Heni, Csonka András, Hajas László, Hargitai Bea, Szekeres Nóri, Dudás Miklós és Teszári Nóra is lelkesen szemezgettek ma a WextEnd City Centerben újonnan nyílt ZARA üzletének tavaszi kollekciójából. Természetesen egyikük sem távozott üres kézzel az Észak-Spanyolországból érkező divatmárka új üzletének zsúfolásig telt megnyitóján.

A 2000 négyzetméteres ruhabirodalomban a márka igazi szerelmesei azonnal birtokba vették hazánk nyolcadik ZARA üzletét. Szekeres Nóri, a tv2 műsorvezetője rafinált ruhában érkezett, de azért még így is jól látszott, újra áldott állapotban van. ? Tudtuk a párommal, hogy szeretnénk kisbabát, majd egyszer. Nos, most úgy tűnik, elérkezett az idő. A gyermekeim már nagyok, most lesz újra egy kis bébi a családban. Nagyon várja őt már mindenki ? mosolygott a műsorvezető. ? Nem tudom megállni, hogy ne a női osztályon kezdjem a nézelődést, mert a márka igazi rajongója vagyok, de aztán átsétálok szépen a gyerekszekcióba, imádni való darabokat kínál a ZARA kicsiknek is. Nagyon tetszik az üzlet elrendezése, az, hogy átjárhatók a területek, és az, hogy színek szerint rendszerezik a ruhadarabokat, így könnyebben megy a válogatás ? tette hozzá Nóri.

Csonka András, színész-műsorvezető, aki saját bevallása szerint a hideg színek szerelmese, most sem hazudtolta meg magát, ugyanis világoskék ingben érkezett, és nyári kollekció ide, banán-sárga trend oda, ő a válogatásnál is maradt a hűvös színeknél. ? Hatalmas ez az üzlet, képtelen vagyok most az egészet végignézni, ehhez kell nekem az egész hétvége ? nevetett az RTL II műsorvezetője.

Hargitai Bea és Dér Heni viszont a meleg, vad színekre esküsznek. Most is tetőtől-talpig vidám színekbe öltöztek. Heni egy sárga és egy piros felsővel lett gazdagabb, annak ellenére, hogy egyik szín sem tartozik a kedvencei közé, a fazon győzött. ? Volt régebben egy erőteljes fekete korszakom, szinte csak feketében jártam, de ez már a múlté. Ma már imádom a színes darabokat, legyen az egy szoknya, vagy egy vagány kiegészítő ? mondta a Sugarloaf énekesnője.

Hajas Laci nem tagadja, igazi ZARA-fan. Azért a válogatásnál felesége segítségét is kikérte, aki azontúl, hogy segített a legcsinosabb fazon kiválasztásában, abban is aktívan közreműködött, hogy minél gyorsabban megteljen az óriási táska. ? A külföldi utazásaink során sem szoktuk kihagyni, hogy bemenjünk egy-egy ZARÁ-ba. Érdekes, hogy teljesen különböző darabok érkeznek az egyes üzletekbe, mást találni Barcelonában, mást Londonban, és a teljesen más a budapesti kínálat. Itt a WestEndben igazi világszínvonalú kollekcióval érkezett az új üzlet, találtam is magamnak egy klassz tavaszi cipőt és egy elegáns zakót ? mondta a hajszobrász.

Dudás Miklós olimpikon kajakozó és Teszári Nóra, az RTL Klub műsorvezetője is ?elveszett? a rengeteg ruha között, ám végül ők is megtalálták az aktuális kedvencet, ki magának, ki gyermekeinek is örömet szerezve a legújabb zsákmánnyal. A bolt Észak-Spanyolországból érkezett a WestEndbe! A Zara Magyarországon eddig hét üzlettel volt jelen, a sorban a nyolcadik a WestEnd City Center földszintjén ma délelőtt 10 órakor megnyitott, több mint 2000 m2-es üzlete. Fotóink a Just Creative Kommunikációs Ügynökség felvételei.

Szóljon hozzá!