ZETApress

hírportál

Újabb elismerés a Sixtnek

Hatodik alkalommal lett Németország legjobb autókölcsönzője a Sixt AG. Január 19-én, szerdán vehette át a Business Traveller Award ? Németország legjobb autókölcsönzője elismerést a cégcsoportot képviselő Thorsten Haeser értékesítési igazgató.

Tizennyolcadik alkalommal, ünnepi keretek között adták át a Business Traveller üzleti magazin által odaítélt Németország legjobb autókölcsönzője-címet Frankfurtban. A közel 1100 megkérdezett a Sixt AG-t találta a legjobbnak, a flotta minőségét, az ár-érték arányt, a kölcsönzés menetének egyszerűségét és felhasználóbarát voltát, valamint az ügyfél orientáltságot alapul véve.

Az elismerés igazán nagy jelentőséggel bír a számunkra, hiszen évről évre a magazin olvasói, maguk az üzleti utazók és a turisztikai szakma képviselői döntenek a sorrendet illetően ? nyilatkozta Thorsten Haeser, a cég értékesítési igazgatója. ? 2005. óta hatodik alkalommal jutalmazták partnereink munkánkat az elismerő címmel. Mindez újra és újra megerősít bennünket abban, hogy szolgáltatásainkat még hatékonyabban, még magasabb színvonalon biztosítsuk, foglalásainkat pedig még egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyük partnereink számára ? tette hozzá az értékesítési igazgató.

A 2010. elismerésekben és díjakban gazdag volt a német anyacég számára. Novemberben a londoni World Trade Travel Market vásáron Regine Sixt az Év asszonya, a Sixt AG pedig a World?s Leading Innovative Marketing megtisztelő címet vehette át. Decemberben a Los Angelesben megrendezésre kerülő 2010 Best in Business Travel Award díjkiosztón a Sixt lett A világ legjobb autókölcsönzője ? egészítette ki az elhangzottakat Dévai Gábor ügyvezető.

A Sixt Magyarország 2010-ben másodjára büszkélkedhetett a Superbrands elismeréssel. A védjegy a fogyasztók mindennapi választásához nyújt biztonságot és garanciát. Bízunk abban, hogy a gazdasági válság negatív hatásait sikeresen leküzdve, 2011-ben hasonló sikereket fogunk elérni, köszönhetően a cégcsoport folyamatos terjeszkedésének, szolgáltatásaink és flottánk fejlesztésének ? összegezte a Sixt Magyarország ügyvezetője.

Szóljon hozzá!