ZETApress

hírportál

Mercedes-Benz a Fox Autorent-nek

Magyarország egyik legnagyobb autókölcsönző vállalata, a Fox Autorent bővíti szolgáltatásai körét, és ezentúl már a prémium kategóriában is kínál bérautókat. A Fox Autorent jelenleg 600 darab járműből álló gépkocsi flottája a következő években Mercedes-Benz A- és B-osztály modellekkel bővül. A Fox Autorent együttműködő partnere a Mercedes-Benz hazai hivatalos importőre, a DaimlerChrysler Automotive Hungária (DCAH) Kft.

A Fox Autorent 2002-ben kezdte meg együttműködését a Mercedes-Benz és smart magyarországi importőrével: ekkor vásárolta első smart járműveit, amelyek száma mára elérte az 50 darabot. Az elmúlt öt év pozitív tapasztalatai alapján döntött úgy a Fox Autorent, hogy a prémium szegmensbe való belépéséhez ismét a Mercedes-Benz importőrét, a DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft.-t választja partneréül. Az együttműködés a Fox Autorent és a DCAH Kft. között fennálló hosszútávú stratégiai partnerséget biztosítja. A járművek átadása a DCAH Kft. legnagyobb hazai értékesítő partnere, a Pappas Auto Magyarország Kft. bevonásával valósul meg.

Fox Autorent a prémium kategóriában

A Fox Autorent a flottájában újonnan megjelenő Mercedes-Benz A- és B-osztály modelleknek köszönhetően már a prémium autók iránt érdeklődő ügyfelek elvárásainak is megfelel. A Mercedes-Benz A-osztály a csillagos márka legkisebb, belépő modellje. Kompakt méreteinek köszönhetően különösen városi közlekedésre alkalmas. Az A-osztály a Mercedes-Benztől megszokott gazdag alapfelszereltséggel rendelkezik: a biztonsági és kényelmi szériafelszereltségét képezni az ABS (blokkolásgátló), a BAS (fékasszisztens), az ESP (elektronikus stabilitás-felügyelő program), a 6 darab légzsák, a CD-s rádió és a klímaberendezés.

A Mercedes-Benz B-osztály lendületességével, kényelmével, sportosságával és kiváló variálhatóságával számos személyautó-típus jegyeit egyesíti, így a Fox Autorent valamennyi ügyfele megtalálja benne a számára fontos tulajdonságot: a férfiak a fürge, sportos menetmódot, míg a hölgyek az autó kompakt jellegéből adódó előnyöket ? pl. könnyű parkolás ? élvezhetik.

Kimagasló biztonság a Mercedes-Benz modellekben

A Mercedes-Benz világszabadalma, a szendvicspadló-koncepció az A- és B-osztály magasfokú biztonságát garantálja. A szendvicspadló-szerkezet számottevően csökkenti a sérülések kockázatát frontális ütközéskor, és kiemelkedő utasvédelmet nyújt. Így a Fox Autorent ügyfelei a lehető legnagyobb biztonságban érezhetik magukat a Mercedes-Benz A-és B-osztály modelljeiben.

A Fox Autó Kft.

A Fox Autó Kft. Magyarországon közel húszéves múltra tekint vissza. A cég legfontosabb tevékenységi területe alapítása óta a Magyarországra érkező turisták és üzletemberek rövid távú bérautó igényeinek kielégítése valamint a vállalati autóparkok teljes körű kezelése, az autók beszerzésétől a szervízelésén át, egészen az autó értékesítéséig. Fox Autorent Magyarországon elsőként nyújt bérelhető smart autókat. A kis autó sikere egyértelmű, az elmúlt évek alatt egy önálló üzletággá nőtte ki magát.

Szóljon hozzá!