ZETApress

hírportál

Okostelefon Tihanyban

Hétvégén kezdődik Magyarország legnagyobb üzleti-informatikai rendezvénye. Két és fél nap tanulás, szórakozás Tihanyban, ahol közel száz előadás lesz ? tudtuk meg Arató Márktól.

Több mint 700 résztvevőjével hazánk legnagyobb üzleti-informatikai rendezvényét szervezi Tihanyban az SAP szoftvercég. A szeptember 12-től 14-ig zajló konferencián az SAP ökoszisztéma tagjai (ügyfelek, partnerek, fejlesztők, tanácsadók) tartanak előadásokat arról, miként növelhető egy cég versenyképessége különböző szoftvermegoldásokkal. Az SAP World Tour rendezvénysorozat magyar állomása egyben a régió legnagyobb SAP konferenciája.

A szakmai programok között hangsúlyosan szerepel az ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM), üzleti intelligencia rendszerek bemutatása, bevezetések során szerzett tapasztalatok átadása. A résztvevők, akik főként közép-és nagyvállalati vezetők, emellett a legjobb iparági gyakorlatokról, valamint számos újdonságról hallhatnak a szoftvercég világából.

Ennek során külön szekció foglalkozik a közösségi CRM lehetőségekkel, azaz miként tudnak a vállalatok a közösségi médiában zajló eseményekre reagálni, ezeket lekövetni ügyfélkapcsolat rendszerükben. Az SAP ökoszisztémájában itt debütálnak a Sybase megoldásai, több előadás is szól arról, miként lehetséges kiaknázni az okos-telefonokban rejlő lehetőségeket üzleti szoftverek használatával.

Az SAP rendezvényén emellett szabadidős programok, valamint ismert keynote előadók, és zenekarok is színesítik a programot. Hétfő délelőtt Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezetőjének, kedd délelőtt pedig Mocsai Lajos kézilabda edző, Giró-Szász András, Török Gábor politológusok előadása, pódiumbeszélgetései lesznek. A szórakoztatásról vasárnap este a Back II Black, míg hétfő este a Presidance gondoskodik.

Közbeszerzés biztossal

Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter Dr. Jánosi Andrea közbeszerzésért felelős helyettes államtitkárt szeptember 8-ai hatállyal két hónap időtartamra miniszteri biztossá nevezte ki.

Feladata a KSZF tervezési, döntés-előkészítési, szervezet-átalakítási és egyeztetési feladatainak irányítása, koordinálása és ellátása. A miniszter felhatalmazta Jánosi Andreát arra, hogy a hatályos intézkedéseket, utasításokat felülvizsgálja, és indokolt esetben javaslatot tegyen módosításukra vagy hatályon kívül helyezésükre.

A KSZF Szervezeti és Működési Szabályzata 3. § (1) és (2) bekezdésében meghatározott, a főigazgató általános és kizárólagos hatáskörébe tartozó feladatokkal összefüggésben keletkező döntés, intézkedés, utasítás és kötelezettségvállalás csak a miniszteri biztos előzetes jóváhagyásával hozható meg, azok a miniszteri biztos ellenjegyzése nélkül nem érvényesek.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak a kinevezésről szóló utasítása a Hivatalos Értesítő 2010. évi 73. számában jelent meg ? tudatta az NFM Kommunikációs Főosztály.

Szóljon hozzá!