ZETApress

hírportál

REvolutió a Merlin Színházban

Az Ecois Group tartotta a legsikeresebb előadást a REvolutio Budapest konferencián, tudtuk meg a tegnap esti díjátadáson, a Merlin Színházban. A minősítés nem is a zsüritől, hanem a közönségtől származott. Jáky Mónika a közönségdíjat adhatta át az előadóknak, akikkel aztán a fogadáson koccinthattunk.

A csütörtökön a Városháza Dísztermében megnyitott rendezvénysorozaton a tizennégy konferenciablokkban más-más szponzort népszerűsíthettek az előadók. Hazai és külföldi városok egyaránt versenghettek a különböző kategóriában. A legjobb városregenerációs projectet például Kosice nyújtotta be. Csak kevéssel előzték meg Pécset, s a szlovákok mellett jobb marketingtevékenységük szólt, mondta értékelésében Gauder Péter, a zsűri elnöke.

Ahány kategória, annyi zsűri. Az integrált területfejlesztők versenyében Merlin Péter mondta el az értékelő szavakat. Kőbánya projectjét tartotta a legsikeresebbnek a kerület három egységének remek összefűzéséért. Karácsony Krisztián a Trigránit munkáját ítélte legjobbnak a pénzügyileg legjobban megvalósítható project, a Milleniumi Városközpont megformálásáért. A legeredetibb standnak a Naos Design Consern munkáját ítélte Bojár Iván András fővárosi tanácsnok.

A REvolutioval egy időben zajlanak a DunaLog programjai is. A tegnap délelőtti megnyitón Konrád György író Európa főutcájaként mutatta be a folyamot. A résztvevők hamarosan sétahajóra szállnak, hogy egy könnyű ebéd közben, a hullámokon ringatózva csodálhassák fővárosunkat. Aki nem tart velük, a Budavári Palotában, a Savoyai térnél vehet részt a 3 órakor kezdődő sajtótájékoztatón, s az azt követő 4 órai fogadáson.

Szóljon hozzá!