ZETApress

hírportál

Korszerűsödő támogatás rendszer

Jelentősen megváltozik ? a korábbi papíralapú, hagyományos levélként feladott beszámoláshoz képest sokkal korszerűbbé válik ? az 1995-2004 évek gazdaságfejlesztési célú pályázatos támogatásainak monitoring és beszámoltatási rendszere, tudtuk meg a GKM Sajtóosztályától. A rendszer a beszámolók rögzítésére és elemzésére, valamint a támogatottak teljesítési adatainak ellenőrzésére szolgál. A jövőben a támogatottak elektronikusan, modern nyomtatványkitöltő program segítségével nyújthatják be beszámolóikat, melyet a rendszer automatikusan rögzít.

A beszámolók beküldési határideje: 2006. július 7-e. Az új rendszerhez kitöltő program, illetve kitöltési útmutató már elérhető és letölthető a GKM internetes portáljáról.

Új vezetés a GKM élén

A napokban mutatta be Kóka János miniszter a tárca új felsővezetőit. Garamhegyi Ábel államtitkár mellett kabinetfőnök, közpolitikai, valamint stratégiai és kommunikációs igazgató, valamint négy szakállamtitkár alkotja a csapatot. Nevük, rövid szakmai életrajzuk a tárca honlapján folyamatosan nyomon követhető.

Szóljon hozzá!