ZETApress

hírportál

E-felvétel az ESSCA-ra

Stresszmentes e-felvételit biztosít az ESSCA budapesti campusa. Május 31-én vasárnapig van lehetőségük jelentkezni azoknak az érettségivel rendelkező vagy ebben az évben érettségiző diákoknak, akik a világszínvonalú üzleti egyetemen szeretnék folytatni felsőoktatási tanulmányaikat.

Az ESSCA School of Management ösztöndíjas helyeket hirdetett azon diákok számára, akik a budapesti campuson szeretnék folytatni a tanulmányaikat – tudatta a Presston PR Kft. Az intézményben az oktatás magas színvonala mellett a felvételi eljárás is egyedi, ugyanis ennek során nem kizárólag a középiskolából hozott pontok számítanak. Ugyanilyen fontos a jelentkezők személyisége, motivációja, hiszen a jövő humánus és eredményes vezetőit keresi az ESSCA.

Nálunk nem kizárólag a középiskolából hozott pontok számítanak, azok a felvételinek csak az egyik részét képezik. Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy milyen a jelentkező személyisége, milyen motivációk vezérlik, és mennyire látjuk benne a jövő menedzserét. Odafigyelünk arra, hogy a felvételi beszélgetés során nyugodt légkört teremtsünk és segítsük a felvételizőket abban, hogy maximális teljesítményt tudjanak nyújtani – mondta dr. Deli-Gray Zsuzsa, az ESSCA School of Management budapesti campusának igazgatója.

E-felvételi lehetőséget biztosít az ESSCA

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az intézmény most interneten keresztüli interjúlehetőséget ajánl a felvételizők számára, így a biztonsági faktor növekedése mellett, csökken a vizsgával járó stressz mennyisége is. A sikeres felvételi egyik alapfeltétele a személyes, 30 perces, angol nyelvű interjún nyújtott teljesítmény, melynek eredményéről egy hónapon belül értesítést küld az egyetem minden jelentkezőknek. Részleteket idekattintva olvashatunk.

Az ESSCA-ban nemcsak a felvételi különleges

A Financial Times által a Világ egyik legjobb üzleti iskolájának minősített felsőoktatási intézmény igazi csapatjátékosok jelentkezésére számít, akikben már most felismerhetőek a vezetői kompetenciák. – Fontosnak tartjuk, hogy a hallgatóink jó csapatjátékosok legyenek, de tudjanak önállóan is dolgozni és felelős döntéseket hozni. Bármennyire csábító is, hogy csak a pozitív eredményeket emeljék ki a jelentkezők, mi az őszinteséget értékeljük. Annak bemutatása, hogy miként sikerült leküzdeniük a kudarcokat és akadályokat a magánéletükben és a tanulmányaik során, megmutathatja az ellenálló képességet, és a hibákból való tanulás képességét – nyilatkozta dr. Deli-Gray Zsuzsa.

A nemzetközi üzleti iskolába egyértelműen és hatékonyan kommunikáló, angolul jól beszélő és motivált felvételizőket várnak. A felvételi elbeszélgetés során felmérik a diákok kritikus gondolkodásmódját, érvelési technikáját és problémamegoldó képességét is. – Azért adtam be a jelentkezésemet az ESSCA-ba, mert úgy érzem, hogy ezen az egyetemen nemzetközi a légkör. Sok helyen éltem már a világban, és úgy vélem, hogy ez a nemzetközi összhang mind az intézményben, mind pedig bennem megvan. A felvételi nekem nagyon jó élmény maradt. A légkör nyugodt volt, és hozzám is mindenki nagyon barátságosan viszonyult, így nem kellett stresszelnem. Szerintem attól válik valaki jó vezetővé, ha nyitott az emberek iránt és nyitott gondolkodásmód jellemzi. Fontos, hogy jól tudjon másokkal együtt dolgozni, és legyen nagyon eltökélt saját céljai elérésében. Én is szeretnék ilyenné válni, többek között ezért is választottam az ESSCA-t – mondta Osvát Fanni, az ESSCA egyik magyar felvételizője.

Csökkentett tandíjon vehetnek részt a hallgatók a világszínvonalú üzleti képzésen

Az ESSCA School of Management célja, hogy a 3 éves, Bachelor diplomát nyújtó oktatás végére szakmailag felkészült, kreatív és innovatív vezetőket képezzenek. A meghirdetett ösztöndíjas helyek esetében a felvételt nyert pályázók tandíjának egy részét az iskola magára vállalja. Ezzel is hozzájárul és támogatja a tehetséges magyar diákok továbbtanulását. Az ESSCA budapesti campusára felvételt nyert diákok egy félévet a francia alma maternél, egy félévet pedig egy előre kiválasztott vállalatnál töltenek. Jelentkezésre, informálódásra május 31-ig van lehetőség Pásztor Mónika monika.pasztor@essca.fr emailcímén és a +36-20-227-6055 mobilszámán.

Szóljon hozzá!