ZETApress

hírportál

Megbízható szállítók

Megbízható működésről biztosítja partnereit a Dachser. A koronavírus okozta hatalmas kihívások ellenére a Dachser European Logistics hálózata továbbra is a szokásos nagyfokú megbízhatósággal működik annak érdekében, hogy teljesítse a partnerei elvárásait – tudatta Heresznyei Csilla, a Stern Communications PR menedzsere.

A Dachser, mint családi tulajdonban lévő üzleti vállalkozás, mindent megtesz annak érdekében, hogy fenntartsa az ügyfelei számára a szolgáltatásokkal és az árakkal kapcsolatban vállalt kötelezettségeit! – adta hírül honlapján a német székhelyű vállalat.

Kiterjedt intézkedéseket tettek azért, hogy Európában folyamatosan biztosítsák az áruk szállítását. Súlyos kihívásokkal és további költségekkel fog szembenézni a vállalat, akárcsak az iparágban működő összes szervezet. Ismerve a tényeket, miszerint a legtöbb szektor kiemelten nehéz helyzetbe került, a Dachser nyomatékosan felhívja ügyfelei figyelmét arra, hogy továbbra is együttműködő partnerként áll rendelkezésükre.

A Dachser a stabilitást és a megbízhatóságot jelenti nehéz időkben is, ezért nem vezetnek be általános COVID-19 pótdíjat. Ehelyett meg szeretnék újítani a partnerek iránti elkötelezettségüket, a megállapodott tarifákon nem változtatnak és egyelőre megtartják a belföldi- és nemzetközi gyűjtőszállítmányok díjait is. Emellett folyamatos és szoros együttműködésre kérik partnereiket, amely során újabb megoldásokat dolgoznak ki a jelenlegi- és a jövőbeli kihívásokra. A Dachser bízik partnerei rugalmasságában a futamidők vagy a szolgáltatási szintek esetleges változása esetén is, illetve a megállapodott fizetési határidők kölcsönös bizalmon és együttműködésen alapuló betartásában.

A Dachser

A világon közel 29.100 fővel, 396 telephellyel működő Dachser 2017-ben 78,6 millió euró árbevétel generált. A logisztikai szolgáltató összesen 81,7 millió darab, 39,8 millió tonna össztömegű szállítmányt mozgatott. A Dachser jelenleg 44 országban van jelen.

A Dachser Magyarország

A Liegl & Dachser Szállítmányozási és Logisztikai Kft. 1999 óta van jelen a magyar piacon, a szállítmányozási és logisztikai piac meghatározó szereplője. Pilisvörösvári székhelyén az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemelteti. Belföldi hálózatát 8 vidéki telephely alkotja, összesen több mint 300 munkatársat foglalkoztat. A kiemelkedő színvonalú szállítmányozási és logisztikai produkció magas színvonalú adminisztratív háttér-szolgáltatásra támaszkodik. Az elmúlt évek eredményei alapján a vállalat töretlen és dinamikusan fejlődő szereplője a szolgáltatási szférának. 2017-ben 7,4%-os forgalom növekedést ért el, ez 75,9 millió euró árbevételt jelent.

Szóljon hozzá!