ZETApress

hírportál

Konferencia a civileknek

A Szociális Innováció Alapítvány február 16-án szervezi meg következő konferenciáját a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban. Olyan szakemberek jelentkezését várják, akik a műhelymunka során kiscsoportok keretében bemutatnák a témához kapcsolódó sikeresen megvalósított kulturális, szociális, vagy jogi projektjeiket.

A 10 órai regisztrációt és Lévai Katalin megnyitóját követően Kiss Péter szociális és munkaügyi miniszter beszél az idei évről, mint az esélyegyenlőség évéről. Az európai identitás elemeit Dirk Jarre tanácsadó ismerteti. Baja Ferenc államtitkár a hazai részvételi demokráciáról beszél, míg David Martin a szigetországbeli sokszínűséget ecseteli. John Van Til előadása után Fodor Péter főigazgató mutatja be a házigazdaként a könyvtárat.

Az ebédutáni Workshopok témaköreire, valamint magára a konferenciára a socialin@t-online.hu e-mail címen jelentkezhetünk február 12-ig. Bővebb információk a honlapjukon szerezhetők. A konferenciát az NCA és a British Council támogatja, partnere az EMI és a Civilkomp.

Szóljon hozzá!