ZETApress

hírportál

3x-os biztonság 1 áráért!

A Continental még teljesebbé teszi az autózás élményét, új szolgáltatási csomagot tesz elérhetővé hazánkban. A ContiSafe3 magában foglalja a defektgaranciát, a baleset-biztosítást és az assistance-szolgáltatást. A 2 évre szóló szolgáltatási csomag mindössze 2990 forintért vásárolható meg személyesen vagy online ? tudtuk meg délelőtt.

A Continental elkötelezett támogatója a biztonságos közlekedésnek, ezért alkotta meg saját Vision Zero koncepcióját, melynek fő célja, hogy hosszútávon nullára csökkentse a halálos kimenetelű, közúti balesetek számát. Mindezzel összhangban a német technológiai vállalat olyan szolgáltatási csomagot vezet be hazánkban, mely magában foglalja az assistance-mentést, a defektgaranciát, illetve a baleset-biztosítást. A Continental Hungaria Kft. a 18 országban jelen lévő, mintegy tízmillió ügyféllel rendelkező UNIQA-csoportot választotta partneréül.

A mindennapi közlekedésben időről-időre adódhatnak kellemetlen, megjósolhatatlan szituációk. Ezek közé tartozik egy defekt, egy váratlan meghibásodás, vagy vészhelyzet. Ezekben az esetekben az egyetlen közös, hogy a jármű-tulajdonosok minél gyorsabban és egyszerűbben meg tudják oldani, annál hamarabb túlteszik magukat rajta. A Continental Hungaria Kft. éppen ezért március közepétől elérhetővé teszi a 3x-os biztonság 1 áráért szlogennel ellátott, ContiSafe3 szolgáltatási csomagját.

? A tartós és megbízható megoldások hívei vagyunk, ezért idén, partnereinkkel közösen, komoly tőkét fektetünk a ContiSafe3 országos szintű lefedettségének megteremtésébe és népszerűsítésébe ? hangsúlyozta Musztrai Ferenc, a Continental Hungária Kft. marketingvezetője. Hozzátette: a ContiSafe3 rendkívül kedvező áron vásárolható meg, figyelembe véve, hogy a kedvezményezettek egyszerre több, egyenként is nagy értékű szolgáltatás igénybevételére lesznek jogosultak.

A ContiSafe3 szolgáltatási csomag három elemből áll. A defektgaranciával a sérült abroncs javítása, illetve cseréje oldható meg, a Europ Assistance-nak köszönhetően pedig egész Európára kiterjedő autómentési szolgáltatások vehetők igénybe. Ez utóbbi jelentősége abban rejlik, hogy a magas színvonalú, professzionális szolgáltatói háttérnek köszönhetően, a defektet elszenvedő autóvezetőnek lényegesen kevesebb időt kell az út szélén töltenie balesetveszélyben. A harmadik elem, a baleset-biztosítás keretében pedig az autó minden utasának költségei megtéríthetők egy esetleges baleset esetén.

A ContiSafe3 szolgáltatási csomag igénybevételéhez a jármű-tulajdonosoknak mindössze vásárolniuk kell egy garnitúra (minimum 4 darab) Continental csoporthoz tartozó gumiabroncsot online, vagy személyesen, és valamely szerződött partnernél felszereltetni. A szolgáltatási csomag kedvezményes áron, mindössze 2990 forintért vásárolható meg, mely a regisztrációtól számított 2 éven át az utazás biztonsággal teljes élményét nyújtja az autósoknak. Az érdeklődök számára több információ weboldalukon érhető el. A sajtótájékoztatón felszólalt még Polányi Zoltán, az UNIQA Biztosító Zrt. értékesítésért és marketingért felelős igazgatósági tagja és Berzai Zsolt rendőr alezredes, az ORFK-OBB főtitkára az Aquaworld Resort Budapestben.

Szóljon hozzá!