ZETApress

hírportál

Meghalljuk-e a civil hangokat?

Éleződik a verseny a civilek kampányaiban. Van-e elegendő médiafelület és pénz a megjelenésre? Milyen alternatívák kínálkoznak? Társadalmi igazságossági index? Partnerség a közteherviselésben? Társadalmi tudatformálás? Civil műsorok? Tematikus civilcsatorna? Ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat és kínál megoldásokat a CivilKomP ?06. a társadalmi célú kommunikáció negyedik fóruma a Parlament Felsőházi termében november 9-én, csütörtökön, tudtuk meg sajtóanyagukból.

A konferencia idei alapvetése: a civileknek több médiafelületre és egyéb bemutatkozási fórumokra van szükségük. A konferencia idei fő célja: Együttgondolkodni, hangnemet váltani, megoldásokkal, jó példákkal szolgálni, összefogni, és új utakat keresni.

Az egyszázalékos kampányidőszakot megelőző CivilKomP konferencia hagyományosan a kormányzati oldal, a gazdaság szereplői, a civilek és kommunikációs szakemberek együttgondolkodását, a tapasztalatcserét, a médiakapcsolatok építését és hatékony kommunikációs utak keresését, valamint új civil hangok születését szolgálja. További részletek honlapjukon elolvashatók.

Szóljon hozzá!