ZETApress

hírportál

Újabb hírlevél Ferencvárosban

Ferencvárosi Kurír I. évfolyam 2. szám

Ferencvárosi Kurír I. évfolyam 2. szám

Tisztelt Ferencvárosiak! A Ferencvárosi Kurír első számát nagy érdeklődés fogadta a kerület lakói részéről, ami azt mutatja, van igény a helyi sajtóra. Ugyancsak a hírlevél létjogosultságát bizonyítja, hogy a 2. szám elkészítéséhez már egy-két nappal az első szám kiadása után megfelelő mennyiségű híranyag érkezett ? jelezte Steiner Gábor kollégánk.

A Ferencvárosi Kurír már az Interneten is olvasható. Az oldal még fejlesztés alatt áll, de működőképes, az eddigi lapszámok letölthetők, PDF vagy Word formátumban. Utóbbival a kerület látássérült lakóinak szeretnék segítségére lenni, és a honlapot is igyekszem úgy alakítani, hogy használata az ő számukra se okozzon problémát.

Továbbra is várom pozitív és negatív észrevételeiket a Ferencvárosi Kurírral kapcsolatban, és kérem Önöket, segítsék munkámat a lap továbbításával ismerőseik számára, hogy ferencvárosi információk minél szélesebb körben juthassanak el a kerület lakóihoz. Megrendelésüket e-mail címemen továbbra is várom csakúgy, mint észrevételeiket, javaslataikat. Üdvözlettel: Steiner Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kurír már harmadszor | ZETApress

Szóljon hozzá!