ZETApress

hírportál

Nagygyűlések a Belvárosban

A Fidesz március 15-én egy nagygyűléssel indítja el kampányát, melyet az Erzsébet híd pesti hídfőjénél és a Kossuth Lajos utcában rendez délután 15 órától ? tájékoztatta az újságírókat Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója.

Mint korábban megírtuk, a központi ünnepség a Kossuth Lajos téri zászlófelvonással kezdődök délelőtt fél 10-kor. Az ünneplés 11-kor a Nemzeti Múzeum lépcsőjén folytatódik. A fővárosiak délután 1-től az Erzsébet híd közelében, a Március 15. téri Petőfi szobornál emlékeznek a 162 évvel ezelőtti eseményekre.

Tömeg(?)gyűlés a Pilvax közben

Az MSZP március 15-én ugyancsak délután 15 órától a Pilvax közben, szabadtéren tartja meg a nemzeti ünnep tiszteletére rendezett országos nagygyűlését. Az eseményen, amely V. kerületi Kamermayer Károly téren a Városház utca, a Pilvax köz és Gerlóczy utcák sarkán kerül megrendezésre, beszédet mond Mesterházy Attila a demokratikus oldal, az MSZP miniszterelnök-jelöltje.

A rendezvényre az MSZP várja a magyar demokratikus oldal minden szimpatizánsát az ország és Budapest minden részéről. A rendezvény bejelentése az illetékes hatóságok felé még tegnap megtörtént ? tudtuk meg Sajtóosztályuktól. Az már csak hab a tortán, hogy hétfő délután a Jobbik is a Belvárosban, a közeli Deák téren ünnepel!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Szegfűk a Jókai utcában | ZETApress

Szóljon hozzá!