ZETApress

hírportál

A L’Oreál is segít

A L’Oréal Magyarország szolidaritási terve a közösségek és a COVID-19 járvány elleni küzdelem támogatásáért: a L’Oréal Magyarország több mint húszezer terméket, többek között alkoholos kéztisztító géleket adományoz a kórházak, gyógyszertárak, hipermarketek, szupermarketek és drogériák számára.

A vállalat által Magyarországon végrehajtott intézkedések egy szélesebb körű szolidaritási program részét képezik, amelyet a L’Oréal Csoport egész Európában megvalósít a koronavírus elleni küzdelem támogatásáért. A L’Oréal Magyarország intézkedései a következők:

Szolidaritás az egészségügy, a gyógyszertárak, a hipermarketek, szupermarketek és a drogériák személyzetével: A LOréal gyárak már megkezdték az alkoholos kéztisztító gélek gyártását a La Roche-Posay, a Garnier és a L’Oréal Paris márkanevek alatt. A L’Oréal az elkövetkezendő hetekben több mint húszezer darab alkoholos kéztisztító gélt adományoz az orvosoknak, gyógyszerészeknek és kiskereskedőknek Magyarországon;

Szolidaritás a frontvonalbeli egészségügyi személyzettel a jelenlegi helyzetben: mivel fontos, hogy segítsük a mostani szélsőséges munkakörülményekkel – mint például a kézfertőtlenítő gélek és az arcmaszkok sűrű használatától kiszáradt bőr – szembesülő egészségügyi személyzetet, a L’Oréal bőrápolási (kézápoló és arcápoló) termékeket adományoz kórházak és más egészségügyi intézmények részére szerte az országban;

Szolidaritás a rászorulókkal szemben: A L’Oréal Magyarország személyes higiéniai termékeket adományoz a kiszolgáltatott személyeket támogató szervezeteknek.

Szeretnénk szolidaritást mutatni a rendkívüli válsághelyzetben lévő helyi közösségeinkkel szemben, valamint hálánkat és támogatásunkat szeretnénk kifejezni mindazoknak, akik rendkívüli lépéseket tesznek a járvány leküzdéséért. Úgy gondolom, hogy felelősek vagyunk azért, hogy hozzájáruljunk a közös erőfeszítésekhez, és büszke vagyok csapataink rugalmasságára és arra, ahogyan mozgósították erőiket, hogy bekapcsolódhassanak és részt vállalhassanak ebben a példa nélküli időszakban – tette hozzá Brigitte Streller, a L’Oréal Magyarország ügyvezető igazgatója.

A L’Oréal Magyarországon

A L’Oréal Magyarország, mint a L’Oréal Csoport része, amely több mint 100 éve elkötelezett a szépség iránt, 25 éves múltra tekint vissza a helyi piacon. A húsznál több sokszínű és egymást kiegészítő márkát szerepeltető, egyedülálló nemzetközi portfóliójával a L’Oréal Magyarország minden disztribúciós szektorban jelen van: szuper- és hipermarketekben, drogériákban, gyógyszertárakban, parfümériákban, fodrászatokban, a márkaüzletekben és az e-kereskedelemben – tudatta Pásztor Brigitta Account Manager, Avantgarde Public Relations Kft.

Szóljon hozzá!