ZETApress

hírportál

Squash-Eb Birmingham-ben

Krajcsák Márk elnökSzoros lehetett volna a németek elleni meccs a Fallabda Eb-n. Megkezdte a küzdelmeket a magyar férfi fallabda-válogatott a birminghami csapat Európa-bajnokságon. Együttesünk először szerepel a Divízió I-ben, miután tavaly ? fantasztikus játékkal ? kiharcolta az elitkörben való szereplést.

Nem indult zökkenőmentesen a mieink angliai kontinensbajnoksága. A csapat csomagjai ugyanis az Eb kezdetéig nem érkeztek meg, így az első csoportmeccsen, a franciák ellen senki sem léphetett pályára a saját szerelésében. A válogatott 4:0-s vereséggel kezdett ? tudatta Bányász Árpád, NVESZ Sajtó.

A második csoportmérkőzésen azok a németek voltak a magyar válogatott ellenfelei, akik tavaly egészen az elődöntőig meneteltek, Krajcsák Márkék végül 3:1-re alulmaradtak Németország legjobbjaival szemben. ? A németek ellen lehetett volna keresnivalónk, és nem volt egy sima meccs. Nyitásként sikerült nyernem, majd Farkas Balázs szettet tudott nyerni, a folytatásban azonban nem jött ki a lépés. Csütörtökön a skótok ellen folytatjuk ? összegzett Krajcsák Márk, aki egyben a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnöke is.

Szóljon hozzá!