ZETApress

hírportál

Talma a 17. helyről rajtol

A Maláj Nagydíj második napján fülledt melegben kellett a legjobbjukat produkálniuk a versenyzőknek. A magas páratartalom sem segítette a bőrruhás hősöket, de ők így is háromszáz fölött száguldoztak ? tudatta a menedzsment.

A délelőtti szabadedzésen Talmácsi Gábor egy másodperccel gyorsabb volt, mint tegnap, de a többiek is jelentős javulást mutattak. Az időmérő edzést jól kezdte a magyar motoros, folyamatosan javította a köridejét. A tréning közepén megtorpant a fejlődés, és egy boksz kiállás után tudott újra előrelépni a MOL-Scot Honda versenyzője. Talmácsi legjobb ideje hét tizeddel jobb lett, mint a délelőtti, végül 2?03.874-el a tizenhetedik helyen zárt. Holnapra továbbra is állítaniuk kell a mérnököknek a RC212V Hondán, mert így nagyon nehéz lesz Talmának felvennie a versenyt a riválisokkal.

Az időmérő edzés eredménye: 1. Valentino ROSSI 2?00.518, 2. Jorge LORENZO 2?01.087, 3. Dani PEDROSA 2?01.254, 4. Casey STONER 2?01.455, 5. Loris CAPIROSSI 2?01.716? 17. TALMÁCSI Gábor 2?03.874. A MotoGP futamát magyar idő szerint nyolc órakor indítják.

Az elektronikával volt ma is problémánk, a motor folyamatosan lesodródik az ideális ívről minden gázadásnál. Nem tudok a többiek mögött menni, mert kigyorsításnál lemaradok az említett gondok folytán. Megteszünk mindent, hogy a holnapi rajtig javítsunk a motoron. A mérnökeimnek van még egy éjszakájuk, hogy megtalálják a jó beállításokat ? mondta Gábor.

Vendégsiker Kispesten

Nem sikerült a tegnap este a Honvéd csapatának, mert a vendég Zalaegerszeg 1:0-ra legyőzte őket a Bozsik-stadionban. A Soproni Liga 12. fordulójában ma további hat mérkőzést rendeznek, míg a DVSC holnap este Fehérvárra látogat.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma: Gratulálok, Valentino! | ZETApress

Szóljon hozzá!